|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökçeg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2017 Saat 22:06 |
Doktor bey 1 aylik kizimin ayak bas parmak uclari once kizardi simdi de kucuk iltihapli bir bolge var. interneten baktim tirnak batmasi ama batan yeri goremedim. Tirnak uzundu ama simdi kisa ustune kivrilmiz gibi birdr uc bolgesinde siyahlik var sanki. Ne yapmam gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Gökçeg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve iltihap tirnagin ortasina denk geliyor siyahlik da. Tirnak batmasinda kosesinde olmasi gerekmiyormu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece Batticon surun.. Genellikle, "Body" giydirilen bebekler, kucaga alindiklarinda bacaklar asagiya kayarak ayak uclarina ve tirmaga baski yaparlar.. Body seklinde tulum giydirmeyin. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Resim yukleyejildim batik kismi goremiyorum cok kisa tirnak. Body dediginiz patikli tulum seklinde degil mi? Yoksa citcitki body mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayaklari da icinde olan her turlu tulum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|