|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sareninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sareninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 13:48 |
Merhabalar..22 aylık kızım var. Geceleri bizimle uyuyor. Dün gece tesadüfen uyandım baktim ki yanımızda yok. Bir baktım,yerdeparkenin üzerinde yüzüstü uyuyor. Düşmesi çok zor,ortamızda uyuyordu. Ama meme emerken üzerime çıkıyor bazen, düşmüşse o şekilde düşmüş olabilir bilemiyorum. Ben hemen uyandırdım, bir kaç soru sordum,bilinci açıktı.Sabah da bir şeyi yoktu,gayet iyiydi.Herhangi bir morarma,kusma vs. yok ama beni tek endişelendiren şey ağlamaması. Bildiğim kadarıyla düşer düşmez ağlarsa bu iyi bir şeydir deniyor. Ağlasa mutlaka ama mutlaka duyardık. Sizce doktora gösdtermeli miyim?
|
|
Sare'nin Annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok bir sey... Ev ici dusmelerde, cocuklar hic aglamayabilirler.. Demekki, cani bile yanmamis.. NOT: 1- Ciddi dusmelerde, cocugun sesi cikmaz, bakislari sabittir, etrafla ilgili degildir.. 2- Bingildak ve kafa kemikleri arasindaki dikisler henuz tam kapanmadigi icin, bu yaslarda cocuklar; dusmelere karsi daha direclidirler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Mar 2017 Saat 20:47 |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler doktor bey, benim kızım da 24 aylık, dün kafasını babası ile top oynarken duvara sert çarpttı, ağladı ve kustu ( o esnada muz yiyordu), ben sizden biliyorum ki ev kazalarında tehlike yoktur, ve ağlaması iyidir. Ben ağladı diye üzerine düşmedim, 8 saat sonra süt vermiştim yine kustu, şu anda grip balgam ve öksürüğü var, balgam çıkarırken zorlanıyor kusuyor bazen. Düşme sonrası kusma ile normal kusmayı nasıl ayırt ederiz? Şu anda üzerinden 14 saat geçti, doktora gitmek gerekir mi?
Teşekkür ederim.
Düzenleyen antipc - 05 Mar 2017 Saat 12:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlatmasi cok uzun, eski maillerden okuyun.. Onemli degil...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|