|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2017 Saat 01:01 |
Hocam merhaba oglum 18 aylık 33 haftalık doğdu. d vitamini 36 çıktı dr normal dedi d vit.i bırakın dedi ama eski maillere baktım minimum olduğunu söylemişsiniz. Bu durumda biz d vit e devam mı etmeliyiz ya da ampul mü kullanmalıyız. Saygılar kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen 1 ampul Dvit3 icirin, ve her sene tekrarlayin.. Bu konuda yazdiklarimi da okuyun...
|
|
![]() |
|
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok sağ olun. Yazıları okudum ama bir noktada takildim oğlum 18 aylık 10.5 kilo bu ampulü tek seferde mi icirmeliyim teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet... zaten aksi olsa idi belirtirdim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|