|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hcnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haz 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2017 Saat 12:28 |
hocam iyi gunler.28 aylik kizimi bugun eski GATA hastanesine goturduk.10 gundur burun akintimiz var.burnunu temizletmedigi icin cok doluydu.bal limon hicbirsey yaptirmadigi icin uzun surdu.dun gece kulagi agridi.gozleri capaklandi.yesil yesil.kirpikleri yapisti akintidan.doktor klamoks forte birde stafine goz damlasi verdi.kulaklari kizarikmis birinde az sivi var oburude bombeli olmu antibiyotiksiz gecmez dedi.hocam istahi iyi, ates 37.5da dilinin ustun de beyaz tabaka var burun hala dolu.kusma ishal hic olmadi.burnumu temizletmicem diye aglarken balgam kustu okadar.gece uyuyamiyor agrisi olunca.gorumcem dahiliye doktoru.onada sordum enfeksiyon var kullan dedi.ama size daha cok guveniyorum.kullan derseniz kullanicam.bombe deyince panik olduk biraz kusura bakmayin hocam.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam birde hastaneden donerken hizlica foruma bakayim dedim.iliadin ped tavsiyesini grdum aceleyle ama alirken sprey almisim yeni farkettim.damla olcak yazmissiniz bi cevapta.bu illiadin ped spreyi hic kullanmayalim dimi.hocam forumu cok okuyordum ama sayenizde ilk cocugumuzda hic agir hastalik gecirmedigimiz icin orta kulakla ilgili olanlari hep atlamisim.kizimizin inatciligi sayesinde yeni hastaliklar ogreniyoruz ve sabahtan beride her hastaligi okumaya calisiyorum.hersey icin tesekkurler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin spreyi; HICBIR zaman, HICBIR yerde kullanmayin!!! Daima "damla" kullanin... Damlatirken, sirt ustu yatar durumda olacak, her bir tarafa damlattiktan sonra; 1-2 dakika basini o tarafa cevrik tutun. (3 gun) Burnunu temizletmiyorsa, sicak buhar uygulayin, yumusamis olan sumukleri daha rahat temizlersiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Mar 2017 Saat 07:55 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spreyi cöpe atiyorum hocam tesekkur ederiz cevap icin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|