|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhtpcmn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2017 Saat 13:26 |
Merhaba hocam,
Kizim biraz erkenci 7. Aylik 6 disi cikti. Hurafe oldugunum farkindayim ama 6 disinde 3 kez grip oldu. Ikinci gribinde sık kaka yapmada eslik etti. Doktorunuz ercefuryl verdi ve bio gaia. Gribi icin bisi kullanmadim ama. Sadece serum fizy. Cold mix. O gribinden sonra bi grip daha gecirdi. Onda da herkese karsi durarak serum fiyz cold mix ve balli limon verdim. Atlattik ilacsiz. Fakat hic bir gripte de ates yoktu onu da belirtiyim. Sunu sormak istiyorm sadece. 2. Gribinden sonra o barsak ilaciyla birlilte baslayan dilde sarilik var. Baya bir tabaka seklinde. Emmesi gayet normal. Doktorun verdigi mikostat miydi hatirlamiyorm ama ilaci vermedim. Sizin yazilarinizi okudum. Simdi yogurt yediricem sık sık. O dilde ki sarilik o ilactan olmus olabilir mi? Pamukcuk olmadigini biliyorum. Ve gribal enfeksyonda bagisiklikla baglantilida olabilir. Tek korkum yayilmamasi. Sevgiler
|
|
<3
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Kusma-ishal durumlarinda ILAC kullanmayin.... Cok gerekmedikce; ates bile dusurmeyin.. O aptalin verdigi "Mikostatin"ini de vermeyin... Ilk 1 aydan sonra; Pamukcuk olmaz.. Dildeki pasin bir onemi yok.. Eski soru-cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
mhtpcmn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkürler hocam,
Icimi rahatlattiniz. Sevgiler
|
|
<3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|