|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eylülcük ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2015 Konum: TÜRKİYE Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2017 Saat 18:56 |
Hocam kızım 12 yaşında.2 Aydır saç dökülmesi problemimiz var.Cilt doktoru demirle çinkosuna bakalım dedi çocuk çok korktuğu için yaptıramadık.Prozinç dökülmelere karşı şampuanı önerdi haftada 2 kere ve içinde devit bepanten ampul evicap ampul olan bir karışım önerdi haftada iki kere uygulayın dedi.Biotin TB günde 1 içilecek birbuçuk ay sonra kontrol .Sizi uzun zamandır takip ediyorum bu yazılanların ekonomik hariç zararı var mı?Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sac dokulmesinin sebebi HALA BILINMIYOR!!! Demir ve Cinko olayini o cahilin bilmesine imkan yok... Ya; eriskinlerde gorulen tipi gibi agir Anemi olacak, tirnaklar bile sekil degistirecek ( Kasik tirnak olacak) Ya da; agir Cinko eksikligine bagli; Acrodermatitis enteropathica olacak... Sakin o aptalin hezeyanlarina kanip cocuga aci cektirmeyin.. Sac dokulmesinin halen hicbir caresi yoktur... Belki; Rogain ise yarayabilir.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam su mailinizle beni hayal kırıklığına ugrattiniZ. 28yasindayim 21aylik oğlum var emiyor. Saçlarım oğlum 1yas dediğinden beri çok dökülüyordu kan degerlerim çok çok iyi.kel kalmamak için kazidim saclarimi ve şuan iki uç santimler sadece dökülme durdu.prp ya da mezoterapi dusunuyordum.yaptirmayayim mi hocam boşa masraf çıkmasın o zaman. (Konuya kaynak yaptigim için arkadaştan ozur diliyorum)
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Omrum boyunca, hep "Sac cikarma" ilaclarinin reklamlari vardi... Hicbiri de bir ise yaramis degil Bir tek; Rogain deneyin, oda sadece, orta hat uzreindeki sac dokulmesine iyi gelir. Kazitmanizin; zerre faydasi olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|