|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 10:32 |
Hocam merhaba ben sizi yeni öğrendim ve hergun takip ediyorum sürekli okuyorum yazılarınızı sorum şu 9 aylık oğlum akşam uyuduktan bir saat sonra havlar tarzda öksürerek uyandı ve ağlamaya başladı neyse gece bu şekilde ara ara oksurdu ateş yok sabah öksürüğü değişmiş normal öksürüyor akşamki kadar kötü değil balgam var sanırım boğazlarında burnu için serum fizyolojik mi kullanmaliyim yoksa 3 gün süreyle rhinfant diye burun spreyimi ve nekakar sıkmalayim günde öksürük için limon bal diyosunuz 1 yaş öncesi bal zararlı diyorlar vermeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akut larenjit(Krup) olabilir, gece cok sikistirirsa, soguk havaya cikarin.. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|