|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2017 Saat 00:55 |
Hocam merhaba oğlum 17.5 aylık 10.1 kilo 81 cm 33 haftalık doğdu . Dun sabah birden ateşlendi ateşi 39.2 yi gördü.gece boyu ateşliydi sabah da ishali başladı 10 kere gayet sulu sümüksü ishal yaptı ateşi de geçmeyince acile götürdük kaka tahlilinde silme lökosit ggörüldü yazıyor.dr antibiyotik verdi ve kaka kültürü istedi. Antibiyotik gerekli mi bir de eski maillerde idrarda lökosit için yazdıklarınız acaba kaka için de mi geçerli
Hocam bir de rica etsem bebeğimin gelişimini değerlendirir misiniz 33 haftalık 2.400 44 cm baş çevresi de 34cm doğdu ilk 8 ay anne sütü aldı 8 aylıkken 8.700 dü o zamandan bu zamana bu kadar az kilo alması normal mi Saygılar...
Düzenleyen yeliz - 04 Nis 2017 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 aylik kilosu; 8,5kg dir. Zaten 200gram fazlasi var.... Ne demek; "az kilo almasi"???? Sakin antibiyitik veya ilac kullanmayin, kendiliginden iyilesecek. Eski mailleri okuyun.. Lutfen, sual sormadan evvel, o konuyu biraz okuyun.
|
|
![]() |
|
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 8 aylıkken 8700 dü su an 18 aylık 10.1 kilo 8 aya kadar tek anne sütü aldı o zaman kilo alımı iyiydi ne zaman ek gıdalara geçtik çocuk çok az kilo aldı
Eski mailleri kakada lökosit diye arattım ama sadece iki msj çıktı hocam tekrar çok teşekkür ederim
Düzenleyen yeliz - 04 Nis 2017 Saat 08:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ek gidalar cogunlukla, cocuk gidalari degildir. sadece karin doyururlar, cocuklari beslemezler... Gunde; 600ml sut ve sutlu gida aldigindan emin olun.. Yiksa, ek gida diye; corbalar, sebzeler yediriyorsaniz, cocugunuzun sadece karni doyar.. Oncelikle sut icmesi sarttir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten sorun da burda büyük oğlumu da sizin tavsiyelerinizle büyüttüm ama bu ufaklığa süt içiremiyorum tek tesellim hala anne sütü alıyor olması her gün et yedirmeye çalışıyorum bir öğün ama bu çocuk ne peynir ne yoğurt ne süt ne de yumurta yemiyo meyve de geliyo tek yediği tavuk arada muz ve tarhana çorbası sütü dondurmasıyla açıp alıştırmaya çalıştım O da olmadı. Büyük oğlumun gelişimi hep 97 persentideydi ama bu ancak 10 25 arası. Böyle giderse gelişimi geri kalır mı. Tavsiyeleriniz bizim için çok değerli
Saygılar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sut ve sutlu gidalari alamazsa, tabiiki gelismesi geri kalir. Sutu soguk, suyu sicak verin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|