Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deryameryem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı deryameryem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oksuruk
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2017 Saat 13:29
Merhaba hocam yedi aylık kizim bugün öksürükle uyandı kalktığında figürlerine inmus gibi ses çıkıyor bu değişik gibi birden neden öksürük oldu ve hırıltı başladı ateş yokk emmmiyo hiç birşey yemiyo yine bronşit gecircekdye korkuyorum çünkü geçenlerde geçirmiştir ve hastane yatırmak istedi ben yok dedim sizin sayenizde ve hava makine alicaksnz demişlerdi anladım sizin sayenizde ama antibiyotik kullandık maleseff bunda nasıl bi yol izlmeliyim
SELAM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2017 Saat 19:49
Keske antibiyotigi kullanmasa idiniz. Bu yuzden, yararli bakterileri de yok ettiniz.
Vucut, mikroplarin akcigerlere inecegini anladigi anda, oksirugu arttirir.. Normal bir durum, sakin farkli
bir ilac kullanmayin..
Sahtekarlarin kurbanlari olan hastalar:
1- Nasocort, Nasonex gibi kortizonlu spreyler kullananlarda bu "farketme olayi" olmuyor ve mikroplar hic
belirti vermeden Akcigerlere iniyorlar; Bronsit, Bronsiolit her bir halt oluyor..
2- Oksuruk kesici ilaclarla, sahte iyilik hali yaratilip, aileler kandiriliyorlar..
3- Bu duruma gelmis hastalarda sikintili solunum halleri olusunca; Astim ilaclari(Ventolin, Pulmicort, Asist)
baslaniyor, Sahte iyilik hali ile de, zaman kaybettirilip, butun hastalar, hastanelik hale getiriliyorlar
( Sahtekarligin 3. Safhasi bu sekilde basliyor)..

Sadece; Limonlu bal, serum fiz ve ColdMix kullanin, sikisirsa, sicak su buhari uygulayin..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Nis 2017 Saat 19:55
Yukarı Dön
deryameryem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı deryameryem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2017 Saat 18:49
Hocam okadar korkuttu ki benim bu çocuğun durumu hiç iyi değil ama ben biliyorum grinin sonunda hırıltı lar çoğaldı ve oda bakınca altı sefer hava ventolin dodonusumlu verdi ama ben havayı kızima burnun değil dışarıya dogru tuttm ama esimn ısrarıyla biraz tutuyorum bakıyordu doktor hiç açılmamış çocuk ddi kandaki oksijen sayımı yaptı 95 ciktii ve durumu kötü yatırım dedi bnde yok dedim ozamn hava makinesi alcan dedii alıp goster yoksa birakmm dedii bende  tm ddim sonra eve geldik ama hiç ateş yoktuu sadece hırıltı vardı eve geldik serum fizyolojik bol bol temzledm burnunu iki günde düzeldi şükür Allah razı olsun sizden etrafında okadar çok hava makinesi kullanım varki bronşit dyee üzülüyorum ama kimse dedim zaman inanamiyoo. Ama antibiyotik keşke kullanmasaydim ama acaba ondanmi hemn düzeldi yoksa burnunu temzledm hastane dn gelince temzlemye başladım ondanmi bilemdim.
SELAM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2017 Saat 23:11
Siz bu sahtekar doktorlarin; hic Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu??
Isleri gucleri bu gariban halki masraflara sokmak, kaziklamak...
Antibiyotigin hicbir faydasi olmadi, bilakis isi uzatti..
Bir tek burun temizligi ve Sicak su buhari uygulamaniz yeterlidir.

Goruyorsunuz; her cocuk, "Bronsit"..  Hic Grip yok.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.