|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2017 Saat 09:50 |
|
|
![]() |
|
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam . 94 günlük oğlum var. 7000 gr 61 cm. Anne sütü ağırlıklı besleniyor. Gün içerisinde çok huysuz olduğu bir saatte 90 ml mama veriyorum. Emme sıklığı 2 saati zor buluyor. Çok yediği için de kakası genelde cıvık ,mukuslu ve yeşilimsi oluyordu. 3 gün önce sünnet oldu ve sünnet sonrası için antibiyotik başladık 1/4 ölçek. O günden sonra kakası cıvık değil su gibi oldu. Rengi yosun yeşili ve günde 4 kere kere filan yapıyor kakayı. Antibiyotik ile bağlantısı varmıdır yoksa yine bir beslenme sorunumu ? Bir de rota aşısını aylıkken önerdi doktorumuz. Tamam dedik ama 2.ci ay aşısını 65 günlük iken yaptılar. Rota için üzerinden en az 30 gün geçmesi gerekiyor diye okumuştum sizde. Şuan 94 günlük ve aşıyı 97 günlük iken yaptırabileceğiz. 3.5 aylık olana kadar süresi var diye biliyorum ama yine de geç mi oldu acaba diye endişelendim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118444 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 800gram fazlasi var!! 2- Sunnet ile antibiyotigin NE ALAKASI VAR!!!!! En az, (bilinen) 5 asirdan beri yapilan bir islem.... Ne yani Antibiyotikler; 5 asir oncesinde de varmi idi???? Hele bu devirde!!! Aletlerin steril olmasi bile gerekmez... 5 asir oncesinde; Sterilizasyon mu biliniyordu!!! Temiz calismasi yeterlidir. Antibiyotigi hemen kesin... Bu kadar da cahillik olmaz. 3- Rota asisinin ILK DOZU; 3,5 ay icinde olur, SON DOZ; 8 aydan once yapilmalidir. Yazarlar kismindaki Rotavirus asilari ile ilgili makalemi okuyun... Okuyun da gorun Turk doktorlari ne kadar cahillerdir.. IKi asi arasi EN AZ 30 gun olmalidir.... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|