|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mylove33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2017 Saat 18:29 |
hocam 17 aylık oğlumu bugün bakıcıdan aldığımda karın ve sırt bölgesinde yoğun bir şekilde döküntüler vardı. burnuda akıyor grip gibi hafif balgamlı öksürüğü de var. biz su çiçeğinden şüphelendik. saç içinde yok şuan döküntü, aşısı da yapılmıştı. yazılarınızı okudum hemen gittim aklovir 200mg/5 ml aldım ve saat 17:45 te 2,5 ml içirdim. 4 saat arayla gene 2,5 ml mi içireyim yoksa 5 ml mi vereyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 saatte bir icirin, gece, 04:00 deki dozu atlayin.. 2,5ml icirin... Turkiye'de, hele Saglik bakanliginin dagittigi Sucicegi asilarina guvenmeyin.. SAKIN; Ovadril veya benzeri losyonlari surmeyin!!!!!!!!!!! Icinde; "Suciceginde kullanilmaz" diye yazdigi halde veren, cahil doktorlar var!!! Her gun; kese-lif kullanmadan, bebek yikar gibi yikayin.. Yikamadiginizda, kasinti artar.. Sakin eski insanlari da dinlemeyin..
|
|
![]() |
|
mylove33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam emin olamadık su çiçeği mi değil mi diye resim net olmasada siz bir değerlendirirseniz seviniriz. https://hizliresim.com/JabN95
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderdiginizde, bir de siz bakin bakalim anlayabiliyormusunuz?? Dokuntunun yeri, sekli Sucicegini andiriyor. Elinizi surdugunuzde; acilip elinize islaklik geliyorsa, Sucicegi dir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|