|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Eymenn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2017 Saat 16:55 |
Merhaba hocam, oğlum 5 ay 1 haftalık, dün sabahtan bir iki öğleden sonra artan havlar tarzda öksürük başladı. Dün 2-3 defa minicik bal ile limon karışımı ile emziğini balla ıslatıp toz zencefile değdirip yedirdim ama yüzünde kızarıklık oluşunca bir daha bal vermedim. Gece yatmadan banyo yaptırıp burnuna serum emzirip coldmix yastığa damlatıp uyuttum. Bugün öksürük balgamlı hale geldi kriz şeklinde değil ama ara ara boğazı dolu dolu öksürüyor keyifsiz ve halsiz. Buruna serum var onu uyguluyorum, yastığını yukselttim, yatarken kaynar su odaya bırakıyorum bogazi kurumasın diye. Emzirirken ve uykudan ağlayarak uyaninca kulağını çekiştiriyor. Durumunu genel değerlendirip yol gösterirseniz çok sevinirim. Eski mailleri sürekli okuyorum şuan hepsini unuttum oğlumun durumundan dolayı ve inanın zamanim yok hep kucakta. Ateşimiz yok bu arada saygılar
|
|
![]() |
|
Eymenn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayı unutmusum burun akıntısı ve hapşırma, sağ gözde çapaklanma var, hergün banyo yapalım mı yoksa gün aşırı yeterli mi hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Banyo'yu hergun yaptirin, bu sayede hem de "buhar banyosu" yapmis olur.
Zencefil kullanmayin, sadece, limon-bal karisimini su ile karistirip, limonata konsantrasyonunda 1-2 tatli kasigi kadar (5ml) icirin.. |
|
![]() |
|
Hocam 1-2 tatlı kaşığı gün içinde alacağı toplam ölçü değil mi?
Yüzünü kaplayan isilik tarzı kızarıklık baldan mıdır yoksa hastalıktan mı? Limon bal verdikten sonra artarsa bir sakıncası olur mu, ne yapmam gerekecek? |
|
![]() |
|
Hocam elini kulağına hala atıyor ve vücudu ısınmaya başlıyor ateşi yükselecek ne yapalım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizariklik sadece yuzde ise; sicak tutmaya baglidir.. Her oksurdugunde; Limonata seklindeki sividan, 1-2 tatli kasigi verilecek... Saf Limonlu-bal DEGIL!!!!!
|
|
![]() |
|
Hocam ballı limonlu Sudan veriyorum öksürük sayısı, burun akıntısı ve hapşırma sayısı azaldı ama hala büyükler gibi bogazi balgam dolu dolu öksürüyor. Ağrısı var belli ve arada ısınıyor vücudu bir çay kaşığı calpol verdim bir kez ve yatmadan ağrı kesici fitil verdik, keyifsiz halsiz sesi kısık,yüzündeki isilik tarzı kızarıklık devam saçlarının içinde bile var vücudunu inceledim sırtında var gibi az ama yüzündeki gibi kabarık değil düz tam Emin olamadım.
Hocam ne kadar surecek bu halsiz durum bebeği daha kötü yapmaktan korkuyorum
|
|
![]() |
|
Daha önce de yazdim birşey demediniz elleri sürekli kulaklarında bunun için yapmam gereken birşey var mı?
Çok ağır seyrediyor durumu ciğerlerine inecek diye korkuyorum. Pazar günü öksürük son üç gündür çok ağır hiç iyi görünmüyor Çok yazdım kusura bakmayın biliyorum ama hiç iyi değiliz gerçekten
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|