|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mmerosejaune ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2017 Saat 08:20 |
Hocam merhaba,
21 aylik kizim dun gece sabaha kadar surekli kustu. Atesi olmadi. Bu sabah kusma yok, kakasi mukuslu ve kivam olarak normaldi. Ornek aldim, tahlil gerekir mi? Pazar gunu bebekler icin olan havuza goturmustuk, oradan mi oldu yoksa yediklerinden mi anlayamadik tabii. Size danismak istedim. Onemsenmesi gereken noktalari belirtirseniz cok sevinirim. |
|
![]() |
|
mmerosejaune ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam az once ishal basladi. Ornek alip teste gonderdim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Son gelisme su yonde hocam; doktora goturduk. Gaita tahlili istedi. Bizim sabah yaptirdigimizda rota virus negatif cikmisti. Doktor bu teste ek olarak adenovirus antijeni, norovirus antijeni ve amip antijeni istedi.
Metpamid ve maflor damla verdi. Tekrar kaka yapmadigi icin bekliyoruz su an. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne ugrasiyorsunuz???? Tahlilde ne cikarsa ciksin, ZATEN ilac vermeyeceksiniz!!! Bir tek; Dizanteri ishalinde ilac kullanilir, onun da kaka sekli cok ozeldir.. Eski mailleri okuyun. SAKIN, ilac vermeyin, Yapilan tahlillerin sonuclarini bile almayin, ilac kullanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 May 2017 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Bu sabah da kusmasi oldu. Ilac kullanmayalim tamam ama teshisiniz nedir? Hafif atesi de var dun aksamdan beri. Havuza goturdugum icin ihale benim basima patladi, havuzdan mi kapmistir? Ikizinde hic bir rahatsizlik yok.
Düzenleyen mmerosejaune - 10 May 2017 Saat 07:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazdiklarimi okumuyorsunuz, bana vakit kaybettiriyorsunuz..... 1- Ishal den sonra kusma oluyorsa, bu ya; Rotavirus ishelidir, yada Domuz gribi'dir. Her iki durumda da ilac kullanilmaz. 2- Havuzdan, denizden, mikrop KAPILMAZ!!! Siz ne bakiyorsunuz, Turk doktorlarinin sacmaliklarina!! Dunyada hicbir arastirmaci, deniz veya havuz suytunda, HASTALIK YAPICI bir bakteri tesbit edememislerdir. 1971'de, Cerrahpasa, Mikrobiyoloji'de ihtisas yaparken, Sagmalcilar Kolera salgini nedeni ile Istanbul'un butun plajlarindan su numuneleri alip, Kolera aramistim.. Birakin kolerayi, tek bir tane bile ishal yapici bakteri (Tifo dahil) tesbit edemedim.. Deneyi tersine yapip, steril deniz suyuna, ben cesitli bakteriler koydugumda, 15 dakika sonunda, o sularda tek bir tane bile bakteri kalmamisti.. Sunu da unutmayin; oyle 1 tane bakteri ile hastalik OLMAZ... Bir insanin Tifo olabilmesi icin, en az 100,000 bakteri almasi icap eder. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|