|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2017 Saat 22:32 |
Hocam merhaba 20 aylik oglum mukuslu kaka yapiyor ve kilo almıyor diye süt alerjisi teşhisiyle diyete alınmıştı. Siz ise alerji değil inek sütü proteinini sindirememe dediniz ve zamanla azalır dediniz.biz sizin tavsiyenizle festal kullandık çok iyi geldi ama bir süre sonra etki etmedi.çocukta parazit var mı diye baktırdım verdiğim kaka örneğinde mukus yoktu tahlil temiz çıktı parazit yok lökosit erikrosit yok.şükür ki gittiğimiz doktor da sizin gibi söyledi hassasiyet var bağırsakta geçer dedi ama mukus olunca kesmek gerek mukus olunca flagly şurup 3 ya da 5 gün kullan dedi ve mukus oldu tekrar ben de surubu verdim bugün 3.gün kakamiz gayet iyi ama şimdi benim kafam karıştı gaita testi temiz ise bizim bu antibiyotik ile mukuslu ishal neden kayboldu.acaba görünmeyen bir parazit ya da bakteri mi var kakada.bu surubu kaç gün daha kullanayım. Sizin görüşünüz benim için tek doğru. O yüzden size danışmak istedim.bir de probiyotik kullanıyoruz şimdi bu ilaç zaten az olan yararlı bakterileri de öldürür mü. Şimdiden teşekkür ederim.nasıl bir yol izlemeliyim hocam.
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir ilaci vermeyin.. Kilosu:11,6kg'dan fazla ise, cok yedigi icinde olabilir.
|
|
![]() |
|
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam maalesef tam 10 kilo bile değil. Siz kakada çıkmayan bir şeylerden bahsediyorsunuz onun için sordum.yani flogly bu nedenle mi iyi geldi tekrar mukus olunca ne yapayım gaita da ne baktirayim.
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Festal kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|