|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gamze kacal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Çiş sorunuGönderim Zamanı: 16 May 2017 Saat 23:11 |
|
Hocam 8 yaşındaki kizimin bezini bıraktığımızda beri çiş sorunu var yaklaşık 5 yaşına kadar gece ve gündüz altını islatiyordu 3 senedir geceleri çok nadir ayda veya iki ayda bir kez gece yatağına kaciriyor fakat gündüz kaçırması hiç bitmedi çamaşırı hep ıslak okuldan kosa kosa geliyor bacaklarını sıkıştırarak tuvalete gidiyor ama kaçmış oluyor soruyorum neden kaçırıyorsun diye birden tuvaletim geliyor gidene kadar da damla damla akıyor diyor bi çok kez götürdüm doktora bobreklerine baktılar ultrasonla idrar tahlili yaptılar bişey yok diyorlar daha nekadar sürecek böyle gerçekten doğuştan gelen bir sorun mu var yoksa kızım uzun süre çişini tutup yapmadığı icinmi kaçırıyor pek tuvalete gitmeyide sevmeyen biri hep ben uyarıyorum bacaklarını sıkıştıriyor ama oyuna devam ediyor çişin gelmiş kızım git diyorum öyle gidiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 May 2017 Saat 02:48 |
|
Gece isemelerine karsi; Minirin sprey kullanilir.. Gunduz olanlari, kendisi halledecek.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|