|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tdemirel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2017 Saat 22:54 |
Kadir hocam iyi günler,
25 kasım 2014 dogumlu oğlum, 3 gündür sol ayağına tam basamıyor ve sekiyor. Yürümeyle ilgili bir sorunumuz yoktu. Yakın zamanda gribal enfeksiyon geçirmedi. Sorduğumda ağrı olmadığını söylüyor. Sol ayağında biraz dışa basma vardı. Ne yapmalıyız. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ayakkabilarini kontrol edin; civi olabilir..
2- Ayagini iyice yakindan inceleyin, bir kizariklik, yara, sislik varmi?
|
|
![]() |
|
tdemirel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayakkabısızda aynı şekilde, ayaklarını inceledim. Dışarıdan gözle görünür bir sıkıntı yok. Yalnız ben size gribal enfeksiyon geçirmedi demiştim, 29 nisan gecesi ateşlendi, 3 gün halsizlik, Ateş şeklinde devam etti. Daha sonra hatırladım, arada 20 gün kadar var, bunun etkisi bir durum olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiiki olur!!!! Bazi viruslar, bu sekilde enfeksiyon sonrasi sinir uclarinda iletisim bozukluklari yapabiliyor.. Kendiliginden gecer.
Esasinda bu hadiseyi; viruslar dogrudan degil, zamanla bu viruslara karsi olusan bagisiklik maddeleri yapiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|