Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İye şüphesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİye şüphesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nurefsan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurefsan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İye şüphesi
    Gönderim Zamanı: 28 May 2017 Saat 11:57
Hocam iyiki varsınız. 2,5 yaşında kızım var. Sayenizde bugüne kadar çok az ilaçla geldik. Hergün hergün en ufak şikayette maillerinizi okuyarak bilgileniyorum. Kızımda uzun zamandır şiddetli kabızlık yaşadık. Diyetlerin bir faydası olmadı 2 aydır duphalac kullanıyoruz günde 5ml. Çok faydasını gördük. Hâlâ tuvaletini söylemedi alışana kadar devam etmeyi düşünüyorum duphalaca. 
Şu anki şikayetimiz şöyle;  salı günü öğlen ve akşam yemeğinde daha sofradayken kustu. Gecesinde hafif ateşliydi sabaha kadar. Sabah yarım ölçek calpol verdim. Kahvaltı edecek hali yoktu bişeyler yiyebilsin diye. Sonrasında ayeşi düşünce rahatladı iki gün bir şikayetimiz yoktu. Cuma sabahı yine kahvaltıda kustu . Ateş yok. Bir haftadır karnım ağrıyor diyor ara sıra ama kabızlıktan ve duphalac gaz yaptığından sıksık karın ağrısı olduğu için ondan farklı mı ayırt edemedim. 
İye olabilir mi diye cranberry aldım ama dünden beri yediremiyorum. Kapsül alaymmı doktora gideymmi? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2017 Saat 18:38
1- 4 yasindan evvel  "kaka-cis" kontrolu olmayabilir. SAKIN, zorlamayin... Bu konuda yazdiklarimi muhakkak okuyun..
2- Rotavirus veya baska bir Viral Ishal geciriyor olabilir. SAKIN, ilac-antibiyotik kullanmayin..
3- Cranberry, sadece meyva sekli ise yariyor... Diger kapsul sekillerinin bir ise yaramadigi belli oldu...
Idrar Tahlili yaptirirsaniz, NITRIT'e dikket edin.... (+) olmasi IYE belirtir..  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.