|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elanur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2017 Saat 14:32 |
Merhaba hocam
Oğlum 37 haftalık ,2,730 kilo 51 cm olarak doğdu.Şu an 34 aylık 13,5 kilo 95 cm boyunda ,çok şükür bir rahatsızlığı yok ancak kalbinin çok hızlı attığını farkettim.Nabzı dakikada 110- 120 arası değişiyor.Açıkçası çok endişeliyim bu değerler önemli bir yükseklikte mi ? Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelismesi baya iyi olmus, aynen devam.. Nabiz cocuklarda, ZATEN hizlidir... Yas ilerledikce azalir.
|
|
![]() |
|
elanur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba
Bir başka sorum daha olacak, oğlum çıplak olduğu zaman sürekli kendini kaşıyor,vücudunda her hangi bir döküntü kızarıklık kabarklık vs.yok,genel durumunda bir rahatsızlık belirtisi de yok sadece kaşıdıktan sonra oluşan kızarıklık var, kimi zaman kanattığı da oluyor .Kıyafetleri üzerindeyken ya da uyurken kendini kaşıdığını görmedim,yalnızca vücudunun açıkta kalan kısımlarını kaşıyor .Bu durum önemli bir sağlık sorununa işarat eder mi ? Ayrıca genetik bir yatkınlık mıdır bilemiyorum babam ve kayınbabam da sürekli kaşınır. Saygılar
Düzenleyen elanur - 29 May 2017 Saat 13:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HER GUN yikanacak ve her banyoda, sabunlu LIF ile cilt; hafif surtulerek, olu deriler dokulecek.. Ikinci bir ihtimal;. Camasirlarinin iyi durulmamis olmasidir. Iyi durulayin ve utuleyin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|