|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 04:22 |
Hocam 8 yasında kızım bugun sabahtan beri kulafı cok agrıyor.burnu tıklaı gibi.sadece sag kuagında siddetli agrı var ve yüksek ates yapıyor. İliadin damla damlattım bugun 3 kere ve 3 olcek ibufen verdim. Daha once boyle oldugunda hemen duzelırdı kulagı. Bu sefer duzelmedi. Cok agrıyor kulagı. Acaba verdiğim dozlar mı az oldu buyudugu için..birde yarın okul gosterısı vardı belki çabuk iyileşir diye yatarken 1 olcek bactrim verdim... dogrumu yaptım bılmıyorum. Bactrime devam edıyımmı. Bide 8 yaş için ibufen ve iliadin kaç olcek vermelıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim'e devam edin... Agri olmasa bile, bir kac gun, Ibufen, gunde:3x1 Olcek (5ml) verin. Agri devam ederse, Iliadin, 5 gun kullanin.. Lutfen biraz eski mailleri okuyun... Bir soruya cevap verdigimde, hep ayni kontur sualler soruluyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|