Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ANNE SÜTÜ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumANNE SÜTÜ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kardelen32 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: ANNE SÜTÜ
    Gönderim Zamanı: 02 Mar 2008 Saat 22:55
MERHABA;
BENİM BEBEĞİM 6,5 AYLIK BEBEĞİMİ 5.AYINA GİRİNCEYE KADAR EMZİRDİM.5.AYINDAN SONRA GÜNDÜZ UYANIKKEN MEMEYİ REDDETMEYE BAŞLADI BENDE SAĞARAK SÜTÜMÜ VERDİM .SONRA ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA SABAH SÜTÜMÜ SAĞIP BIRAKIYORDUM ÖĞLEYİN İŞTEN GELİNCE EMZİRMEK İÇİN KUCAĞIMA ALIP MEMEMİ VERİNCE KUSMAK İSTER GİBİ BİR HAREKET YAPIYOR, MEMEYİ REDDEDİYOR VE ÖĞÜYOR..BEN YİNE SAĞIP VERDİM GECELERİ EMİYORDU SADECE:(ŞİMDİ GECELERİDE MEMEYİ REDDEDİYOR..SAĞMAYA BAŞLADIĞIMDAN BU YANA HU..STİLL TEA KULLANIYORUM.BEBEĞİM EMMEDİĞİ İÇİN Mİ NE SÜTÜM GİTTİKÇE AZALIYOR.1,5 AYDIR SAĞARAK VERİYORUM GÜNDE ORTALAMA 200ML VEYA 250ML SÜTÜM ANCA ÇIKIYOR.NORMAL Mİ BEBEĞİM EMMEZSE BÖYLE SAĞARAK SİZCE DAHA NE KADAR EMZİREBİLİRİM.1 YAŞINA YAKAR EMZİRMEK İSTİYORDUM EN AZINDAN.BU ŞEKİLDE SÜTTEN KESMEDEN SAĞIP VERMEM DOĞRUMU..EK GIDAYA 5,5 AYLIKKEN BAŞLADIK.(doğum kilosu2880gr şimdi 8000 gr)altı buçuk aylık
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 11:29
Merhaba...
Bebeğiniz içtiğiniz çayın anne sütündeki kokusunu sevmiyor olabilir. Bunu sık görüyoruz. Sütünüz bebek emmediği için azalıyordur. Çok da üzülmeyin. 6 ay anne sütü alması da önemli..  Sevgiler...
Yukarı Dön
kardelen32 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 14:09
benal hanım cevabınız beni rahatlattı..bu sitedeki tüm anneler size minnettarız.Annelik ilgi ve bilgi istiyor bilgimizin yetersiz olduğu yerde hızır gibi derdimizeyetişiyorsunuz.duacınızız.
benal hanım peki sütüm geldiğisürece bu şekilde sağıp vermemde bir sakınca var mı?mi...ap.. devam sütü(maması)veriyorum bebeğime.anne sütünün ardından hemen mamasını vermeli miyim..sabah 90ml süt sağıyorum öğleyinde 80 ml süt anca çıkıyor..akşamleyin 90 ml gece 100ml sütsağıyorum sağar sağmaz hemen veriyorum.içince uyuyor.bu miktarlar bebğimin süt ihtiyacını karşılıyor mudur?
içtiğim çayı bırakıp emzirmeyi deneyeceğim..verdiğiniz bilgiler için şimdi den teşekkürler..saygılar sevgiler..
tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıyorum..size minnettarım.

Düzenleyen kardelen32 - 03 Mar 2008 Saat 14:16
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 23:48
Merhaba...
Sağıp vermenizde sakınca yok. Miktar da fena değil.. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.