Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTahlil sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem_azra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 96
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem_azra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuçları
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2017 Saat 15:16
Merhaba hocam, 
8 aylık erkek yeğenimden normal kontrolünde kan almışlar ve sonuçlar referanslara göre oldukça farklı çıkmış. Henüz doktora göstermediler ben size sormak istedim. Bu referans değerleri doğru mu? Bir sorun var mı? 
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2017 Saat 19:56
Kesinlikle YANLIS...Bunlar resmen SAHTEKAR, duzenbazlar.. Bu gibi sahte raporlarla aileleri soyup-sovana
ceviriyorlar..

Zaten, namuslu, duzgun bir doktor olsa, cocugun canini yakip, o tahlili yaptirmazdi... NAMUSSUZ!!! 

Bunlar, kendilieri gibi namussuz laboratuvarlarla ORTAK calisirlar.
Uc kagitci doktor; hic gerek yokken, haybeden tahlil ister, Sahtekar Laboratuvar da boyle SAHTE rapor
ile doktoru memnun ederek, elbirligi ile aileleri soyarlar.. 

Yukarı Dön
ozlem_azra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 96
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem_azra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2017 Saat 21:29
Çok teşekkür ederim hocam, zaten tahmin etmiştim fakat anlayamadığım bir şey var. Bu tahlil bir devlet hastanesinde yaptırıldı. Doktor da bu hastanenin doktoru. Hatta tahlili isteyen sağlık ocağı. Bunların cebine ne giriyor ekstradan, nasıl bir üç kağıt var, anlayamadım. Yoksa sadece cahilliklerinden mi bu durumdalar? Laboratuvar da yine oranın laboratuvarı. Ne gibi bir kazançları var? Valla artık doktora gidemiyoruz korkumuzdan. Ben kızımı sadece sizin deklerinizle büyütüyorum. Ama yine de bir yerde mecbur kalıyoruz ve istemeyerek bazen verdikleri tedavileri uyguluyoruz. Allah iyilerine denk getirir inşallah diye dua ederek gidiyoruz. Ben kendi adıma size teşekkür ederim gözümü açtınız. 
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2017 Saat 09:37
Turkiye, cok enteresan bir ulkedir...
1- Sokaktaki ozel doktorlar yaygin olarak bir sahtekarlik yaptiklarinda,
bu davranis, gariban doktor tabakasi tarafindan, sanki "Marifetmis" gibi algilaniyor..
2- Devlet hastaneleri (Doktor ve Laboratuvar) yaptiklari is miktarina gore, bu hukumet zamaninda
peydahlanan; ucube "Performans" sistemi nedeni ile devleti dolandiriyor, haksiz kazanc temin ediyorlar.. 
Siz "Vergi verenlerde",  bu sistemi parasal yonden; vergilerinizle  destekliyorsunuz.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.