|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2017 Saat 13:07 |
Kadir bey 2.5 aylik erkek bebegimi özelde goz muayenesine goturduk.Dr isikla felan
Bakti sasilik birsey yok dedi sonra goz bebeklerini buyutmek icin Damla damlatildi tam buyumemis dendi tekrar damlatildi sonra uzaktan bir alet tutuldu Olcum yapildi dr onlara bakarak sinirda dedi maksimumu 5 dedi ve degerleri yuksek dedi bu nedemek dedim defiginden hicbirsey anlamafim Kagitta sph +4.5 diger goz sph +5.00 yaxiyor netten baktigimda bunun Hipermetrop oldugunu ve derecenin cok fazla oldugunu anladim bebegim hipermetrop mu Dr sadece 1.5 ay sonra tekrar kontrol edelim dedi baska bir yerde yeniden olcum Yaptirayim mi? siz yorumlar misiniz bu olcumler yanlis olabilir mi? Birde bebegime 10_ 15cm mesafeden birsey gosterdigimde onu saga sola dogru gayet guzel takip Edebiliyor
Düzenleyen vinil - 10 Haz 2017 Saat 13:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabi, canim tabii..... Birde GOZLUK recetesi verse idi!!! Siz neyin pesindesiniz????
|
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey yani bu ilacli yapilan testler sacmalik mi oluyor. Kaale almayalimmi
Bebeklere goz muayenesi ne zaman yaptirilmali bu konu ile ilgili eski mesajlara Rastlayamadim aydinlatabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle bir sey YOK!!!!! (tabiiki rastlayamazsiniz) Ne demek; "Bebeklerde goz muayenesi"?? Kendilerine IS CIKARIYORLAR! Baktilar sahtekarliklarla cocuk doktorlari iyi para kazaniyorlar, anlasilan Goz doktorlari da, kervana katildilar.. Sadece; Premature doganlarda, UZUN SURE, kuvoz bakimi +asiri (gereksiz) Oksijen verilenlerde, Retrolental Fibroplazi denilen bir durum varmi, ona bakilir. Onun da zaten tedavisi filan da yok. Yoksa, ne bekliyorsunuz??? Miyop veya Hipermetrop deseler, gozluk mu taktiracaksiniz??? Tamamen sacmalik..
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler hocam, aynı durumu oğlum doğduğunda bize de söylediler, illa göz muayenesi yaptırın diye, kornea ile ilgili bilmem ne oluyormuş, biz yaptırmadık.
Benim sorum 2 çocuğum var, Ben miyopum, eşim de miyop astigmat, çocuklarımda da göz rahatsızlığı genetik yatkınlıktan çıkabilir diye düşünüyorum. Büyük kızım 27 aylık. Çocuklarda göz muayenesi kaç yaşında tavsiye ediyorsunuz? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okula baslamadan once muhakkak baktirin.. Bir sey cikmasa bile en az 2 sene aralarla da kontrol ettirin.. Yeni bir goruse gore, uzun sure dis ortamda kalan ve "UFUK CIZGISINE" bakabilen cocuklarda Miyop olmuyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Haz 2017 Saat 02:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|