|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haz 2017 Saat 01:16 |
Hocam Merhaba. Perşembe aksami Ankara da ki sağanak yağışa yakalandik. Arabaya gidene kadar sırılsıklam olduk. 5 yaşındaki kızım ıslak kiyafetlerle yaklaşık yarım saat 40 dk durdu. Ertesi sabah hafif öksürük ve su seklinde burun akıntısı başladı. Dün gece yoğun kuru öksürük yaşadı. Ama ateş ve ağızda koku olmadığı için burnunu temizledim bal limon verdim sadece. Bu gün sabah itibariyle öksürük iyice arttı halsizlik başladı ve solunumu dakikada 40 43 arası. Öksürüklu hastalıklarin değerlendirilmesi tablonuza baktım zaturre olması için ateşte olması lazım anladigim kadariyla. Genetik olarak göz altları beyaz tenli de olduğundan genelde kırmızı, bu hastalıkla beraber karardı iyice. Anlayabilidigim kadarıyla nefes alisi sıkıntılı verisi kolay. Nefes alıp verirken sanki üsüyormus gibi gövdesi titriyor. Kalbi de çok hızlı atıyor. Soğuk hava bu durumda faydali olur mu? Bize ne yol gosterirsiniz şimdiden teşekkürler sevgiler..
Düzenleyen azranınannesi - 12 Haz 2017 Saat 02:26 |
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor.. Olumsuz ortam (soguk hava gibi) mevcut hastaligin derecesini arttirir.. Yoksa; tek basina soguk, bir hastalik yapmaz.. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Grip ile ilgili eski cevaplari mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|