Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emzirme dönemi ilaç kullanimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEmzirme dönemi ilaç kullanimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azranınannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı azranınannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Emzirme dönemi ilaç kullanimi
    Gönderim Zamanı: 16 Haz 2017 Saat 23:58
Hocam hayırlı günler.. Viral bir grip geçirdim birkaç gün önce. Boğaz ağrım oldu kulagima vurdu ve hatta bas agrisi yapti. Kesik kesik nasil desem keh keh seklinde öksürük oldu. Sonra bi toparlama süreci yaşarken bugün birden sesim tamamen kisildi öksürük arttı yutkunamiyorum ve ses kısıklığı sebebiyle boğazım konuşurken çok acıyor. Dilim boğazıma doğru beyaz ve sivilce gibi kabartilar var. 4 buçuk aylık oğlum var, sadece emziriyorum . Prospektusunde  emziren anneler kullanamaz yazıyor ama ben size danışmak istedim. Tantum Verde yi kullanabilir miyim?
Simdiden Teşekkürler iyi ki varsınız. .
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118514
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2017 Saat 05:11
Tantum Verde sprey kullanin..
Ayrica; oksuruk icin, Limonlu bal ve ColdMix kullanin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.