|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 52> |
Yazar | |
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 17:24 |
Herkese merhaba,
Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak site üyelerine ufak bir hediye vermek istedik. Chicco'da sağolsun bize hediye desteğinde bulundu.
Ayrıntılı bilgi için tıklayın : http://www.anneoluncaanladim.com/kelime_avi.asp
Yarışma için site üyesi olmanız gerekmektedir. Sadece forum sayfalarına üyeyseniz katılamıyorsunuz. Bilginiz olsun...
Cuma günü geceyarısı başlayacak olan yarışma hediye kazanmayı hak eden yüz üyemiz belli olduğunda sona erecektir.
Herhangi bir sorunuz varsa buradan cevaplamaya çalışayım...
Selamlar, sevgiler...
|
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
ben görüştüm ve heycanlanmıştım bile sitemiz için eğlenceli bi oyun olacak diye
![]() ![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
vay süper bu yaa heycan yaptım şimdi
![]() çok güzel bir çalışma eylenceli olacak eminim
![]() |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
ay bi açtım bu topiği gördüm..artık bugün ne sürpriz olacak acaba diye heyecanla açıyorum
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
aaa çok güzel heyecanlandım bak
![]() ![]() ![]() haluk bey teşekkür ederiz bizi düşündüğünüz için
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
tugbayusuf ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2007 Konum: iki oğluyla... Durum: Aktif Değil Puanlar: 650 |
![]() |
çok güzel gerçektenn bende heyecan yaptım walla o gece uyumayıp bekleyeceğiz herhaldee |
|
![]() |
|
serifegül ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 816 |
![]() |
bak ben de heyecanlandım şimdi her gün başka bir sürpriz ne güzel... teşekkürler haluk bey
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Bence de harika olmuş |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 52> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|