|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Tem 2017 Saat 19:55 |
Hocam merhaba
3.5 yaşındaki oğlum günde 4-5 tane 200 ml çilekli süt içiyor,Yani günde en az 1 litre çilekli süt tüketiyor.Haberlerde onloloji uzmanı çocuklara özellikle aromalı süt ürünleri vermeyin dedi,İçeriğine baktım hepsinde şeker var,arada şeker çikolata vs yiyor zaten,ben şimdi endişe ettim meyveli sütler zararlı mı?Nasıl keserim bilmiyorum çünkü Tutku derecesinde düşkün çilekli süte |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun dunya kullaniyor.. Burada (Arizona) sut zaten Galonluk(4litre) plastik bidonlarda satiliyor, Aromali sutlerde, ufak ambalajlarda.. Son 1 seneden beri de; Galonluk "Kakaolu sutlar" satiliyor.. Butun dunya aptal, hic bunlarin zararlari bilmiyorlar, AMA: Turkiye 'den bir sozum ona "uzman" hemen bunlarin zararli oldugunu anlayiveriyor!!! Sakin bu sarlatanlara ragbet etmeyin.. Bir kere; Turkiye 'de, hicbir Universitede, "Gida laboratuvari" YOK, hicbirinde, bu arastirmalari yapacak; eleman da yok!! Oturduklari yerden salliyorlar.. Varsa yaptiklari bir arastirma; yayinlasinlar.. Yayinlasinlarda, butun dunya ogrensin bu "muhtesem bilgileri"!!! Siz onlara, kulak asmayin, aynen devam edin. |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar rahatladım ki
İyi ki varsınız |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|