|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2017 Saat 00:44 |
![]() Kızım 8 yaşında resimde paylaştım ben egzamaya çok benzettim ama sadece bu bölgede var alerjik yapısı var ev tozu ve akarlara alerjisi var alerji ilacı kullanmıyoruz bunun içinne önerirsiniz hocam çok kaşındığını söylüyor bende var ellerimde geçici geçti şuan benim deterjana bağlı ama kızım niye böyle oldu anlayamadım bu, yaz döneminde kollarında filan boZuk para kadar bölgede oluşuyordu önceden geçen sene tekrarlamamıştı bu sene boynunun altında oldu ne önerirsiniz allerset deloday tarzı şurup verelimmi doktora gitmedim tatildeyiz diye her doktora güvenemiyorum şehirdışındayız yardımcıolursanız sevinirim hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117007 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicaklardan; isilik olmus.. Her yaz gordugumuz seyler.. Serin tutun, Fenistil jel surun. Kasinti devam ederse, buz gozune ufak havlular koyun, onlarla kompres yapin. Suruplarin hicbirisi bir ise yaramazlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|