|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2017 Saat 21:43 |
Hocam merhabalar, 2,5 yasindaki oglumun sol burun icinde resimdeki gibi bir sumuk var. Birkac gundur surekli burnunu karistiriyor ve acidigini soyluyor bende deniz suyu sikip otribebe ile cekmeye calisiyorum. Ama resimdeki herneyse bir turlu cekemedim. Sumuge benziyor ama neden cekemedim anlamadim. Bir ay once ayni burun deligine antepfistigi sokmustu acilde cikarttirdim. Ayni bolgede bir iltihap mi olustu acaba? Yada yine birsey mi soktu burnuna emin olamadim. Nefes almasinda herhangibir problem yok. Kbb uzmanina mi gotursem bilemedim hocam. Birde her burnunu karistirdiginda burnu kaniyor. Mikrop kapmamasi icin bir krem kullanmam gerekir mi hocam? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkurler Saygilarimla https://i.hizliresim.com/5Qg0ZR.png |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yabanci cisim(?) sokmus.... KBB de cikarirlar.
|
|
![]() |
|
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabinizi okur okumaz hemen kbb uzmanina goturdum hocam. Meger burnunda bir fistik daha varmis. Bir ay once iki fistik sokmus burnuna acil hekimi birini cikartmis ve daha bakmamisti. Kbb uzmani boyle durumlarda mutlaka ikinci cisim de var mi diye kontrol edilmesi gerektigini soyledi. Cok sukur daha ileri gitmeden gecte olsa farkina vardim ve sayenizde dra goturdum. Esim dahil herkes o sumuk evham yapma demisti. Sayenizde iyiki goturmusum hocam
Sagolun varolun Saygilarimla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Kbb uzmani boyle durumlarda mutlaka ikinci cisim de var mi diye kontrol edilmesi gerektigini soyledi." Ne kadar dogru!!! En azindan, yabanci cisim; degdigi yerlerde harabiyet yapmismi-yapmamismi onun da kontrolu gerekir. Goruyorsunuz; iki doktor arasindaki FARKI!!! Benim "giydirdigim" iste; ubur tip doktorlar!! Neymis, "Turkiye'nin serefli doktorlari" imis!!! Is sizlere dusuyor.. Serefli ile serefsiz olanlari sizler ayird edeceksiniz!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Tem 2017 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok haklisiniz hocam. Hatta acil hekimine kbb uzmanina gotursemmi acaba diye sordugumda tersledi beni ve bu tarz kac cocuk geliyor biliyormusunuz dedi...
Gozumuzu dort acmamiz lazim bunu birkez daha anladim. Sayenizde cok sey ogrendim. Cok tesekkurler degerli hocam Saygilarimla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|