Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Burun icindeki sumuk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBurun icindeki sumuk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Burun icindeki sumuk
    Gönderim Zamanı: 06 Tem 2017 Saat 21:43
Hocam merhabalar, 
2,5 yasindaki oglumun sol burun icinde resimdeki gibi bir sumuk var. Birkac gundur surekli burnunu karistiriyor ve acidigini soyluyor bende deniz suyu sikip otribebe ile cekmeye calisiyorum. Ama resimdeki herneyse bir turlu cekemedim. Sumuge benziyor ama neden cekemedim anlamadim.

Bir ay once ayni burun deligine antepfistigi sokmustu acilde cikarttirdim. Ayni bolgede bir iltihap mi olustu acaba? Yada yine birsey mi soktu burnuna emin olamadim. Nefes almasinda herhangibir problem yok. Kbb uzmanina mi gotursem bilemedim hocam. Birde her burnunu karistirdiginda burnu kaniyor. Mikrop kapmamasi icin bir krem kullanmam gerekir mi hocam?

Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Tesekkurler
Saygilarimla

https://i.hizliresim.com/5Qg0ZR.png

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118448
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2017 Saat 03:47
Yabanci cisim(?) sokmus....  KBB de cikarirlar. 
Yukarı Dön
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2017 Saat 12:57
Cevabinizi okur okumaz hemen kbb uzmanina goturdum hocam. Meger burnunda bir fistik daha varmis. Bir ay once iki fistik sokmus burnuna acil hekimi birini cikartmis ve daha bakmamisti. Kbb uzmani boyle durumlarda mutlaka ikinci cisim de var mi diye kontrol edilmesi gerektigini soyledi. Cok sukur daha ileri gitmeden gecte olsa farkina vardim ve sayenizde dra goturdum. Esim dahil herkes o sumuk evham yapma demisti. Sayenizde iyiki goturmusum hocam

Sagolun varolun
Saygilarimla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118448
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2017 Saat 19:33

"  Kbb uzmani boyle durumlarda mutlaka ikinci cisim de var mi diye kontrol edilmesi gerektigini soyledi."

Ne kadar dogru!!!  En azindan, yabanci cisim; degdigi yerlerde harabiyet yapmismi-yapmamismi onun da
kontrolu gerekir.

Goruyorsunuz; iki doktor arasindaki FARKI!!! 
Benim "giydirdigim" iste; ubur tip doktorlar!!  Neymis,  "Turkiye'nin serefli doktorlari" imis!!!
Is sizlere dusuyor..  Serefli ile serefsiz olanlari sizler ayird edeceksiniz!!     

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Tem 2017 Saat 19:39
Yukarı Dön
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2017 Saat 23:55
Cok haklisiniz hocam. Hatta acil hekimine kbb uzmanina gotursemmi acaba diye sordugumda tersledi beni ve bu tarz kac cocuk geliyor biliyormusunuz dedi...

Gozumuzu dort acmamiz lazim bunu birkez daha anladim. Sayenizde cok sey ogrendim.

Cok tesekkurler degerli hocam
Saygilarimla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.