|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2017 Saat 14:52 |
Merhaba ! Oğlum 17aylık . Cuma öğleden sonra ateş kaldırdı , 37.5 . Gece yarısı 39.5e kadar çıktı . Salı günü doktor kan tahlili yaptırdı ve viral enfeksiyon dedi. Kan değerleri düşük olduğu için endişelenip bugün Yen'i tahlil yaptırdım , ama neu daha da çok düşmüş . Artık ateşi yok, doktor Boğaz'ında pamukçuk var dedi . Kötü bir hastalık söz konusu olabilir mi sizce ?
İlk tahliller - WBC- 3 ; neu#- 0.53 , neu % 18,3 , lym # 2,12 , lym% 72.5 . Bugün WBC 4.68 ; neu # 0,22 , neu % 4,8 ; lym # 3,65 , lym % 78 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyonlarda, NEU degerleri DUSER.... Bundan daha tabii bir sey yoktur... Bu yasta; Pamukcuk filan da olmaz, sacmalamasin!!! Lutfen bu konu ile ilgili eski cevaplari okuyun. Yoksa, suallerinizin arkasi gelemz.
|
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim ! İçimi rahatlattınız . Kaç gündür uyku uyumuyorum . Bütün yazılarınızı nerdeyse okudum , ama bu kadar düşük nötrofile rastlamadım ! Tekrar çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Hocam , çok afedersiniz, pamukçuk değil , sanırım herpanjin . Yurt dışında yaşadığım için tam türkçe böyle mi emin değilim. Yani bademciklerinde beyaz şeyler var . Herneyse kötü birşey yok ya , gerisi önemli değil , geçer gider
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Herpangina olabilir... Tedavisi yoktur; 1 hafta kadar surer, Ilk 4 gunu kotudur.. Tantum Verde Sprey; bir parca agrisini alir.
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam, iyileştik 10gğn geçmedi yine 37.5 ateş ve nezle olduk. O daha doğru dürüst geçemedi bu akşam yeniden ateş kaldırdı , şimdilik 37.5 . 2 dişi çok şiş ve kırmızı , çıkmaya çalışıyor , acaba onun etkisi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
37.5 ates DEGIL.. Sut disleri cikarken ne ates, nede hastalik, hicbir seye sebep olmazlar...... AMMMAAAA... Ates, dislerin cikmasini hizlandirir.. Metabolizma hizlanir ve sut disleri, zamanindan once cikarlar. Turk doktorlari her seyi popolarindan anladiklarindan, buradaki hadiseyi de; "Disler cikarken ates yapar" diye degerlendirmislerdir. Siz onlara kulak asmayin. |
|
![]() |
|
Bir buçuk yaşındayız ve 8 dişimiz var henüz. Gece 38i geçti yine ateş , çıldırcam arttık
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|