|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2017 Saat 23:01 |
Hocam bir arkadaşım belki ilerde sütüm kesilir düşüncesiyle fazla gelen sütünü sagip buzluga koymuş. 3 ay ömrü olduğunu söylemişler. (Biz koyun sütünü mevsiminde alıyoruz buzluga atıyoruz 5-6 ay sonra çıkarıp yoğurt mayaliyoruz, eğer koyun sütü 5 6 ayda bozulmuyorsa anne sütüne de birşey olmaz dedim ben ama doğru mu dedim bilmiyorum)
Neyse arkadaşımın sorusu şu: bu sütler 3 ayda bozulacaksa bozulmadan evvel vaktiyle buzluktan çıkarıp 4 yaşındaki çocuğuma icirebilir miyim diyor. Bir sakıncası var mı diyor. Ben ona da bir sakıncası olmaz dedim ama doğru mu dedim bilmiyorum. Size sormami istedi. Vaktiniz olduğunda cevaplarsaniz sevinirim. Allah a emanet olun hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Anneler de; sizin kadar STERIL calisirlarsa, onlarda, 5-6 ay saklayabilirler..
2- O saklanan sutleri, her isteyen, icebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|