|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2017 Saat 17:44 |
merhabalar hocam oğlum 15
aylık 5 gün önce öksürük ve zor nefes alma
sebebiyle doktora götürdüm. muayene sonrası röntgen ve kan tahlili
yaptırdı. koyu renkli yerleri yazıyorum nötrofil 71,16 -----
24,6-70,29 eritrosit 3,82 ------
3,9-5,9 hemoglobin 10,3 platelektrik 0,16 -------
0,17-,4 CRP 0,57 ------- <0,5 NEGATİF wbc 6,5 referans aralığında 5-20 röntgen sonucunda ise iltihabın
ciğerlere indiğini gördü ve zatüre teşhisi koyup bizi acile gönderdi 6 defa ventolinli hava verildi iki kere
iğne yapıldı macrol surup verdi sabah aksam vermemizi
söyledi buhar makinesiyle evde ventolin ve
pulmicort verip gündde 8 defa vermemizi söyledi hocam hava vermedim hiç içime sinmiyordu
çünkü nefes alıp vermesi gayet normal sayıdaydı herhangi bir zorluk yoktu 5 gün sonra kontrole gittim ve hava
vermediğim için geçmediğini duocid 8 adet ve predlnol4 adet iğne
verdi hocam bunlar ağır antibiyotikler ve
vermek istemiyorum. ne yapmalıyım çok çaresizim eğer bu hastalık geçmezse
bağısıklık sistemi çöker dedi. ne olur bir akıl verin |
|
![]() |
|
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ne olur cevap verin bu ilaçlarla devam edelim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Hocam sabaha kadar vaktimiz kaldi. Ne olur bişey söyleyin. Bu Kortizol ve antibiyotiği verelim mi ?
Hırıltısı var diye veriyor doktor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; hicbir ilaci kullanmayin.... Zaturre ile en ufak bir alakasi YOK... Resmen uydurmus. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anlasildi ki; bu onumuzdeki kisin SAHTEKARLIGI: Her oksurene, Zaturre teshisi koymak olcak... BU ahlaksiz doktorlara sakin kanmayin.. Butun cocuklara Zaturre(KPA) yapiliyor, bu cocuklar nasil Zaturre olsunlar!! Bu yasta; ZATEN, bakteriel zaturre OLMAZ!!! Son derecede nadirdir.. Sakin bu sahtekar doktorlara inanmayin.. WBC:6.5 ve bu ahlaksiz; Zaturre teshisi koyup, birde ustune Astim tedavisi veriyor.. Bu kadar da ahlaksizlik ve sahtekarlik olmaz!!! Bu kis bunlardan cok cekecegimiz var demektir!! Eskiden her oksurene; ASTIM diyorlardi, foyalari iyice ortaya cikti, artik Zaturre diyip, gene Astim ilaclarini yaziyorlar.. Arkadas; bu ne bicim tezgah!!! Ilacin firmasi nasil satin almis bu aptallari!!! VE, isin en aci tarafi, Ne Universiteler, nede Saglik bakanligi birakin bunlari yola getirmeyi, bilakis tesvik ediyorlar.. Yanlislara karsi ses cikarmayanlar; "Dilsiz seytanlardir!!!"... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaturre yapan mikroplar: Yas grubu: En sik gorulen mikrop: Nadir gorulen mikrop: 0-6 hafta Streptococcus agalactiae E.Coli, Chlamydia (GrupB) 6 hafta-18 yas Viruslar . Bilhassa RSV Mycoplasma pneumonia, Influenza, ve Parainfluenza Chlamydia, Streptococcus pneumonia YANI, cocukluk cagindaki Zaturrelerin, %90'dan fazlasi viraldir.. Daima Kan Sayimlarinda; Lokosit(WBC) degerine bakin, WBC: 20 veya 24'den fazla olursa, Antibiyotik dusunun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Hhocam çok teşekkür ederim cevabınız için icim rahatladı. Size tek bir sorum var bu röntgen olayı. Röntgen bakıp cigerlere inmiş dedi. Yani ciğerleri dolu mu doluysa grip tedavi yönteminizle gececek midir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Tek endisem cigerde bı hasar bırakması. Allah sizden razı olsun iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|