Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bıngıldak hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBıngıldak hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yso Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bıngıldak hakkında
    Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2017 Saat 10:09
Hocam oğlumun 8 ay kontrolü vardı bugün.boy 72cm,kilo 7400,baş çevresi 45.8cm.hemşire frontal biraz açık dedi.sorduğumda 1buçuk yaşına kadar kapanır.dereceleri var 1*1  2*1diye sizinki 1*1dedi.endişelenecek bi durum olmadığını söyledi ama ben tedirgin oldum.nette hipotriodi durumunda açık kalabileceği yazıyor.doğduğunda topuk kanında tsh değerimiz sorunlu çıkmıştı sonraki alınan kanda normal çıktı sanırım bize geri dönüş sağlanmadı.acaba diyorum hipotiroidi olabilir mi?yada genetik midir kafa büyüklüğü çünkü ailecek biraz koca kafalıyızda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117087
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2017 Saat 18:43
8 ayda; Frontal (On) bilgildak, TABII KI ACIK OLUR!!!  Bundan daha normal ne olabilirki!!  
Bu bingildak "muayene" soytariligini kim icat etti bilmiyorum!!  Esas olan, "Kafa capidir"... KAFA capi
normal olan bir cocukta, bingildaga bakmanin, cap olcmenin, tib ile, durust doktorluk ile hic alakasi yoktur..
Turkiye'de yapilan bu "Bingildak muhabbetleri" tamamen SOYTARILIKTIR!!!

Ayrica da; 8 ayda, 1x1cm  bingildak UFAK bile sayilir(normaldir, sacma sapan sualler SORMAYIN)...
Hipotiroidilerde; 12x12cm bingildak olur!!!  Ilaveten, 8 .ayda Hipotiroidi tesbit edecekseniz, hic etmeyin
daha iyi!! Cocuk coktan  hasar gormustur..
Lutfen bu konuyu okuyun, zira bu sualde artik   KABAK TADI VERDI!!!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.