|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yso ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2017 Saat 10:09 |
Hocam oğlumun 8 ay kontrolü vardı bugün.boy 72cm,kilo 7400,baş çevresi 45.8cm.hemşire frontal biraz açık dedi.sorduğumda 1buçuk yaşına kadar kapanır.dereceleri var 1*1 2*1diye sizinki 1*1dedi.endişelenecek bi durum olmadığını söyledi ama ben tedirgin oldum.nette hipotriodi durumunda açık kalabileceği yazıyor.doğduğunda topuk kanında tsh değerimiz sorunlu çıkmıştı sonraki alınan kanda normal çıktı sanırım bize geri dönüş sağlanmadı.acaba diyorum hipotiroidi olabilir mi?yada genetik midir kafa büyüklüğü çünkü ailecek biraz koca kafalıyızda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 ayda; Frontal (On) bilgildak, TABII KI ACIK OLUR!!! Bundan daha normal ne olabilirki!! Bu bingildak "muayene" soytariligini kim icat etti bilmiyorum!! Esas olan, "Kafa capidir"... KAFA capi normal olan bir cocukta, bingildaga bakmanin, cap olcmenin, tib ile, durust doktorluk ile hic alakasi yoktur.. Turkiye'de yapilan bu "Bingildak muhabbetleri" tamamen SOYTARILIKTIR!!! Ayrica da; 8 ayda, 1x1cm bingildak UFAK bile sayilir(normaldir, sacma sapan sualler SORMAYIN)... Hipotiroidilerde; 12x12cm bingildak olur!!! Ilaveten, 8 .ayda Hipotiroidi tesbit edecekseniz, hic etmeyin daha iyi!! Cocuk coktan hasar gormustur.. Lutfen bu konuyu okuyun, zira bu sualde artik KABAK TADI VERDI!!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|