|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2017 Saat 00:28 |
Hocam merhaba
Nidazol şurup dışkı kıvamına etki eder mi,ishal bitti ama hala kiloduna kaçırıyor oğlum 10 gündür Nidazol kullanıyoruz,ishal ve ateş bitti şimdi dizanteri için tekrar tahlil yaptırmak gerekiyor mu?Bir 10 gün daha kullanmamız gerekir diye korkuyorum çocuk içmek istemiyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nidazol; Dizanteri ilacidir... Bir cins Antibiyotik'tir.. Dizanteri kakasi ise: 1- DAIMA, sancili, asiri agrili ikintili bir devreyi takiben kaka cikar. 2- Kaka daima; cok ufak miktarda, Guvercin pisligi kadar cikar.. Sumuksu bir yapisi vardir ve bazen, kanli olur. ASLA; Bol ve sulu sekilde Dizanteri kakasi olmaz..Dunya 'da bir tek, Turk doktorlari bol sulu kakaya, Dizanteri teshisi koyarlar.. 3- Sakin Turkiye'de, Dizanteri teshisi icin, doktorlara ve Laboratuvarlara INANMAYIN!!! Cikan kakayi siz degerlendirin!!!! |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam başından beri ayağımı yere vura vura dizanteri değil diyorum,çünkü sizin tüm yazılarınızı okuyorum,kimseyi inandıramıyorum.Hocam bu batın ultrasonundaki lenf bezleri şişmesi ve dalak büyümesi geçirdiği bağırsak enfeksiyonundan o zaman değil mi?1-2 ay sonra tekrar normal boyutlara dönerler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne US'si??? Hepsi nafile isler!! Sakin ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
2 hafta içinde 3 kere ateşi çıktı ve ishal oldu tam geçti derken tekrar tekrar o yüzden yapmadıkları tahlil kalmadı,dr kan hastalığı görünmüyor dedi şüphelendi mi ne oldu bilmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O kadar cahiller ki ve o yuzden, her seyden o kadar korkuyorlar ki; sirf mesuliyetten kurtulmak icin, ne kadar tahlil varsa yaptiriyorlar, yetmezse, baskasina sevk ediyorlar. Ama, gene de cuvalliyorlar!! |
|
![]() |
|
Maalesef Hocam,biz de çok okuyoruz sözümona ama işte bazen kanıyoruz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|