|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2017 Saat 19:29 |
Hocam oğlum 17.5 aylik 11 kg dün akşam ateslendi,istahsiz,öksürük burun akıntısı yok.atesi hala var bu arada kizim da(45 aylik 14 kg)bugün hafif ateslendi Karnım ve başım ağrıyor diye agliyor,herhangi bır ilaç vermedim,gün boyu bır şey yemedi ağzında koku var ama açlıktan mi ayırt edemedim hocam,damaginda kırmızı noktalar var oğlumda da aynı noktalar var ama onun fotosunu cekemedim.kızımın boğaz ve dil fotosunu gönderiyorum hocam viral bır şey mi?strep olmaz de mi hocam bu yaşta olmaz dediğinizi okumuştum.
|
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
https://hizliresim.com/29pz9j
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam,saygilar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|