|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2017 Saat 00:33 |
Kadir bey merhaba..affınıza sığınarak bikaç soru sorucam gene.ben ikinci cocukla beraber çok panik bir anne oldum..1 yaşında bir oğlum var yedikleri boğazında kalicak diye ödüm kopuyor.zaten bana kalsa sadece anne sütu vericem ama yemek yemek istiyo.sorularıma gelince bogazında bişey kalıp kalmadığını nasıl anlarız. ..birde burnunda hirilti si var daha çok geceleri oluyo.burnuna birsey kaçtığı için olamaz degilmi.çok saçma sorular sordum ama eğer siz cevap veriseniz içim çok rahat edicek bu saçmalıklardan kurtulucam.kafasında çok vuruyo .kafanın neresini vurursa en çok tehlike arz eder.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bogaz(daha dogrusu nefes borusu)na bir
sey kacarca, bogulur gibi olur.. Sizin cocugunuz, "bitkisel hayat" yasayan, suuru kapali bir cocuk mu ki, hic tepki vermeyecek ve siz farkina varamiyacaksiniz?? 2- Burundaki "hirilti" sumuk biriktigi icin olur. Serum fiz ile temizleyin, Sicak buhar uygulayin, ve ColdMix yastigina damlatin. 3- Kendisinin kafasini vurmasinin hicbir zarari yoktur.. Neresini vurursa vursun!! Siz ilgilendikce, isi abartir. Bu konuyu kac kere daha anlatmam gerekiyor??? ......................................................... S O N........................... |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sagolun ..kendisi kafasını vurmuyor. Sürekli düşüp bi yerlere vuruyor demek istedim .haklısınız defalarca anlattığınız konular.inanın çok okuyorum..genede yazıyorum işte çok panik olunca. .Hakkınızı helal edin..
.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|