Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hırıltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHırıltı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hırıltı
    Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2017 Saat 00:33
Kadir bey merhaba..affınıza sığınarak bikaç soru sorucam gene.ben ikinci cocukla beraber çok panik bir anne oldum..1 yaşında bir oğlum var yedikleri  boğazında kalicak diye ödüm kopuyor.zaten bana kalsa sadece anne sütu vericem ama yemek yemek istiyo.sorularıma gelince bogazında bişey kalıp kalmadığını nasıl anlarız. ..birde burnunda hirilti si var daha çok geceleri oluyo.burnuna birsey kaçtığı için olamaz degilmi.çok saçma sorular sordum ama eğer siz cevap veriseniz içim çok rahat edicek bu saçmalıklardan kurtulucam.kafasında çok vuruyo .kafanın neresini vurursa en çok tehlike arz eder.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117303
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2017 Saat 18:32
1- Bogaz(daha dogrusu nefes borusu)na bir sey kacarca, bogulur gibi olur..  Sizin cocugunuz, "bitkisel
hayat" yasayan, suuru kapali bir cocuk mu ki, hic tepki vermeyecek ve siz farkina varamiyacaksiniz??
2- Burundaki "hirilti" sumuk biriktigi icin olur. Serum fiz ile temizleyin, Sicak buhar uygulayin, ve ColdMix
yastigina damlatin.
3- Kendisinin kafasini vurmasinin hicbir zarari yoktur.. Neresini vurursa vursun!! Siz ilgilendikce, isi abartir.
Bu konuyu kac kere daha anlatmam gerekiyor??? 

......................................................... S O N...........................

Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2017 Saat 23:12
Çok sagolun ..kendisi kafasını vurmuyor. Sürekli düşüp bi yerlere vuruyor demek istedim .haklısınız defalarca anlattığınız konular.inanın çok okuyorum..genede yazıyorum işte çok panik olunca. .Hakkınızı helal edin..
.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.