|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2017 Saat 23:23 |
Hocam 9 aylık kızım bir haftadır gripti hafif ateş burun tıkalı atlatmak uzereydik yazilarinizdaki gibi sıcak buhar ile ancak iki gündür eli kulaklarında gece uyanıyor ve huysuzluk var bugün ilk dişinin sivrisini gördük bu kulak enfeksiyonmu dismi bilemedik ama iliadin damla demissiniz kulak ağrısı için bizde kullanabilirmiyiz iki yaş üzeri yazıyor porspektifinde. Başka bir önerimiz varmı enfeksiyonmu
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün doktora götürdük. iliadin 2 yaş altına vermiyoruz dedi onun yerine iki adet damla verdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi oldugunda; Iliadin PEDIATRIK damla kullanin..
Iliadin; Oksimetazolin ihtiva eder... Bir bakin bakalim, onun verdigi damlalar ne ihtiva ediyor!!! Keske isimlerini yazsa idiniz.
|
|
![]() |
|
Gentagut ve onadron
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlari neresine damlatacaksiniz?? Biri:Antibiyotik, digeri :Kortizon.. Bu damlalar, buruna damlatilmayacagina gore; "kulak icin" verdi muhtemelen!! Gecmis senelerdeki maileri geriye giderek bir okuyun... Bunlari kullananlarin nasil perisan olduklari oralarda yazilidir. Artik bu sahtekarlik damlalarini kullanan kalmadi saniyordum, aldanmisim.. Bunlar ayni; korku filmlerindeki canavarlar gibidirler.Bir turlu olmezler, olduklerinde de, filmin en sonunda oldugu gibi, mezarlarindan ellerini cikarip, pacaniza yapismak isterler!! |
|
![]() |
|
hocam değerli ikazınız için teşekür ederim özellikle iliadin istedik ama dr yazmadı şimdi direk aldım reçetesiz. evin bir köşesine koydum artık o ilaçları. İliadin damla aldım üzerinde burun damlası yazıyor her kulağa ikişer damla demiştiniz bebek içinde gecerlimidir
hocam birde iliadin pediatrik damla dedim ezcacı pediatrik sprey olur dedi ben damla isteyincede iliadin damla verdi burun damlası yazıyor bugün kusmayada başladı hocam grip atlatıyor gibiydi birde diş çıkıyor .diştenmi yoksa gripmi ilerledi
Düzenleyen yagmurb - 26 Ağu 2017 Saat 09:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Daima; Iliadin DAMLA kullanin.. 2- EVET, burundan kullanilacak. Lutfen bu konuyu IYI okuyun.. 3- Sprey az satildigi icin, Eczacilar DAIMA, daha pahali olan spreyi kakalamaya calisirlar. Lutfen okuyun, yoksa suallerinizin arkasi gelmeyecek..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|