Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yumurta sarısı pişik yaptı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYumurta sarısı pişik yaptı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynepuysal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepuysal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yumurta sarısı pişik yaptı
    Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2017 Saat 18:28
Hocam bebeğim 36 +2de 2240 doğdu. Şu an 8 ay 5 günlük. 7800 kg ve 67.5 cm. Gelişimi sizce nasıl öncelikle? İkinci olarak ek gıdaya tam olarak geçmedim ağırdan alıyorum ara sıra veriyorum. Ama geçen gün yumurta verdim. Vermeden önce pişik yoktu. Verdikten bi kaç saat sonra poposunda hare şeklinde kızarma oldu. Aynı zamanda hırıltılı solunumu var doğduğundan beri. Malum burdaki doktorlar ikisini bir araya getirince alerjiden bahsediyor. Ben şimdi ne yapayım? Yumurta vermeyi keseyim mi yoksa miktarını mi azaltayım yoksa görmezden gelip yarım sarı vermeye devam mı edeyim? Çok severek yiyor yumurtayı.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119520
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2017 Saat 18:50
Zaten; 1 tavla zari kadar dan baslamaniz gerekiyordu.. 
Olabilir;  once bir yumurtayi kesin, iyilestikten sonra, Kati pismis yumurta sarisini; 1/8 den baslayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.