|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kahvekeyfi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kahvekeyfi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2017 Saat 06:18 |
Merhabalar değerli hocam
Kızım 5 yaş 11 aylık,boy;113cm kilo;21,5. Son 5-6 gündür kakasını yaparken önce sümüksü yapışkan bir kaka geliyor,ardından normal kaka. Kabızlığı olduğunu düşünmüyorum çünkü bazen günde 2 defa çıkıyor,fakat çıkarken zorlandığını hissediyorum..Normal kakanın önünden gelen bu sümüksü yapı bildiğiniz burundan akan sarı sümük gibi,ilk defa böyle bir şey gördüm..acaba yuttuğu sümükleri mi çıkıyor yoksa başka birşey mi bilemedim..karın ağrısı yada ateş yada halsizlik yok.kanama da yok..kaka rengi de biraz koyu..bu yapışkan şeyde biraz ağır kokulu..önce size danışayım sonra doktora göstereyim dedim..ne yapmalıyım hocam? Şimdiden teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli bir sey degil, hele hastalik HIC degil.. Yedikleri ile ilgili.. Teferruati; eski maillerde var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|