|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 11:49 |
Hocam hayirli gunler.
Hosgeldiniz gozumuz yollarda kaldi.Allah sizi basimizdan eksik etmesin. Hocam 11 aylik oglum 2 ekim gecesi ateslendi .tek gece surdu arkasindan hafif bir grip basladi kisa surdu hatta ayin 10 unda yarim doz vaxigrip yaptirdim.2 gun sonra tekrar grip oldu bu sefer genzi balgam dolu.kusarak cikariyo.balgamli oksuruk cok fazla.doktora goturdum cigerleri temiz dedi ilac kullanmadim sadece sf.iyilesecek diye beklerken ayin 28 inde ateslendi hala ara ara ates var.tekrar goturdum yine cigerler ve kulak temiz.wbc dusuk.ama cocuk kotu balgam kusuyo surekli.sicak su buharinda en fazla 2 dk duruyor.ne yapacagimi sasurdim burnunu surekli aspiratorle cekiyorum.fayda etmiyo.benim sorum su hocam doktor kulak temiz dedigi halde kulak agrisi olur mu.cocuk surekli agliyo huzursuz ve eli hep kulaginda.dogru durust uyumuyo.illiadin gerekir mi.once sf sonra aspiratorle sumukleri temizleyip oyle mi damlatayim.cok saolun
Düzenleyen barbaros350 - 02 Kas 2017 Saat 11:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin'i kullanin.. Neyi aspire ediyorsunuz??? Tikanikligi yapan, ifrazat degil, burun icindeki ODEM dir.. Aspire ederken daha beter tahris yaparsiniz. Sadece Tuzlu su damlatin(en az 10-20 damla) olmazsa, gene Iliadin kullanin. |
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Onu biliyorum hocam ama aspirator burnun gerisinden cekiyor baya. burunda sumuk yokken bile sanki balgami cekiyor. Rahatlatir biraz diye dusunuyordum ama yaniliyor muyum hocam.birde hocam cumartesi cikan ates en cok da geceleri olmak uzere hala devam yarin bir hafta olacak.tahlilde mono degerleri dusuk.bu ates normal mi.
Düzenleyen barbaros350 - 03 Kas 2017 Saat 08:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam yukarida mono degerleri dusuk demistim normal sinirlar icinde oldugu icin ama tahlile simdi tekrar baktim ki soyle
Wbc 8.03 Mon % 18.3 Mon # 1.47 Idrarda nitrit negatif Bu durumda ates normL mi hocam... Birde yukaridaki aspirator sorumu da cevaplarsaniz minnatarim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC dusuk degerde= Viral enfeksiyon. Mono degeri YUKSEK!!! Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir, 1 hafta ates yapacak. Bu hastalik da viraldir. Sakin antibiyotik kullanmayin. Aspirator; tahris yapabilir. Burun boslugundaki duvarlara temas etmeden kullanabilirseniz, kullanin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Kas 2017 Saat 05:36 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam merhaba
Illiadin kullandiktan sonra artik mizmizlanmasi ve aglamalari gecti cok sukur oglumun.galiba gercekten kulagi agriyormus.fakat hocam neredeyse 1 aydir devam eden balgamimiz hala gecmedi.burnunda yesil akinti bitmek bilmedi bir turlu gelemiyoruz gribin sonuna.ates de oldu niye bu kadar uzun suruyor hocam bu grip Birde hocam fikrinize ihtiyacim var 10 ekimde yarim doz vaxigrip yaptirmistim simdi 10 kasimda yarim doz daha yaptircam ama cocuk hala grip balgam balgamdan kaynakli oksuruk ve yesil akintisi var.eger simdi yaptirmazsamda ayin 26 si gibi 1 yas asilari var ve grip asisi aralik 26 sina sarkacak. 1 yas asilarini mi once olalim yoksa su haliyle grip asisini mi vurdurayim.tabi 1 yas asisi da 1 ay sarkacak bu durumda.sagliginiza duaciyim hocam tesekkurler..
Düzenleyen barbaros350 - 08 Kas 2017 Saat 16:51 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip olmasi Asi olmasina mani degil, asisini olsun.. Diger asilarla arasi en az 30 gun olsun. Acele etmeyin, iyi tarafi; bu zararsiz Grip varken, daha agir olan bir Grip bulasamaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam peki 11 aylik cocuga grip asisi koldan mi bacaktan mi vurulmali.ilk dozu koldan vurdu saglik ocagi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|