|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 16:16 |
Kadir bey merhaba. oğlum 21 aylık 14 kilo. Eski konular kilitli olduğu için yeni konu açmak zorunda kaldım. eylül ayında tahlilleri göndermiştim size. anemisi olduğunu ilaç kullanmamız gerektiğini söylemiştiniz. 1 ay ferro sanol b kullandık. eski tahlillerde, hgb- 8.2/ demir- 24/ demir bağlama kapasitesi- 405/ ferritin- 2.29 çıkmıştı. yeni tahlil yaptırdık. doktor tahlil sonuçlarının çok güvenilir olmadığını ( hgb bu kadar kısa sürede bu kadar yükselmezmiş) ama her durumda demir depolarının dolması için 3 ay kullanmamız gerektiğini söyledi. ferro zinc 1*7 ml verdi. ama prospektüsünde 2.5 ml yazdığı için 10 gün kadar 2.5 ml kullandım. şu an nezle olduğu için 10 gündür bıraktım ilacı. ilacı kullanmaya devam etmeli miyim?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Demir ilacini HEMEN kesin...
|
|
![]() |
|
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey çok teşekkür ederim. Peki gerçekten hgb bir ayda bu kadar yükselmez mi? Daha sonra tekrar tahlil yaptırmamız gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizce; ilk tahlil; guvenilirmi??? Istiyorsaniz, baska bir Ozel laboratuvarda tekrar "Kan Sayimi" yaptirin.. Bilhassa Ozel Hastane laboratuvarlarindan uzak durun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|