Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebekte kedi alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBebekte kedi alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kerimvehiba Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kerimvehiba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebekte kedi alerjisi
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2017 Saat 21:09
Hocam kaç gündür sizi bekliyorum heyecanla hoşegeldiniz
Benim 4 yaşında kreşe giden bir oğlum ve 3,5 aylık bir kızım var
Oğlumla ilgili soruları sonra soracağım size ancak acil olan durum şu
Hocam benim kızım doğduğundan beri ara ara geniz akıntısı hapşırma Gözde kızarıklık ve arada kuru öksürük oluyor
Be bunlar 10 15 gün sürüp sonra tekrar başlıyor doktorumuz (kendisine pek güvenmiyorum yazılarınıza okuduktan sonra) serum fizyolojik ve aspiratörle temizle dedi evet bende öyle yaptım ama son gidişimde bana alerjik olabilir dedi çnki ona göre abiside alerjik asrım o yüzden günde 1 çay kaşığı zyrtec ver dedi ben tabiki vermedim size danışmadan birde hocam dün bir yazı okudum kedi alerjisiyle ilgili belirtiler kızımda aynı sizce kedi alerjisimi var ve ne yapmam gerekiyor şu an çok endişeliyim çnki şunuda farkettim evde daha çok oluyor dışarıda daha rahat uyuyor
Bir de dün gece emzirirken sıcak olduğunu farkettim ateşi 37.2 bir müdahale yapmadım kendiliğinden geçti abiside bende hastayız şuan hasta olduğunu düşünüyorum ama 3 aydır böyle olması bana kedi alerjisini düşündürüyor çok
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kerimvehiba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2017 Saat 21:24
Bu arada hocam yazarken eksik yazmışım evde erkek bir kedimiz var
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2017 Saat 05:40
Ilk gunden itibaren, kedili evde buyuyen cocuklarda, Kedi allerjisi OLAMAZ!!! 
Turk doktorlarinin, her allerji dedigi durumlara inanmayin. 
Turk doktorlari; Grip teshis etmemek icin yeminlidirler. 
Alerjik denilenlerin cogu grip geciren hastalardir. 
Ates diye; 38 ustune diyoruz.
Biraz okumaniz gerekiyor. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kerimvehiba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2017 Saat 20:55
Teşekkürler hocam ne gariptir ki dün size yazdıktan sonra kedim vefat etti..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2017 Saat 06:31
Uzuldum... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.