|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kerimvehiba ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kerimvehiba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2017 Saat 21:09 |
Hocam kaç gündür sizi bekliyorum heyecanla hoşegeldiniz
Benim 4 yaşında kreşe giden bir oğlum ve 3,5 aylık bir kızım var Oğlumla ilgili soruları sonra soracağım size ancak acil olan durum şu Hocam benim kızım doğduğundan beri ara ara geniz akıntısı hapşırma Gözde kızarıklık ve arada kuru öksürük oluyor Be bunlar 10 15 gün sürüp sonra tekrar başlıyor doktorumuz (kendisine pek güvenmiyorum yazılarınıza okuduktan sonra) serum fizyolojik ve aspiratörle temizle dedi evet bende öyle yaptım ama son gidişimde bana alerjik olabilir dedi çnki ona göre abiside alerjik asrım o yüzden günde 1 çay kaşığı zyrtec ver dedi ben tabiki vermedim size danışmadan birde hocam dün bir yazı okudum kedi alerjisiyle ilgili belirtiler kızımda aynı sizce kedi alerjisimi var ve ne yapmam gerekiyor şu an çok endişeliyim çnki şunuda farkettim evde daha çok oluyor dışarıda daha rahat uyuyor Bir de dün gece emzirirken sıcak olduğunu farkettim ateşi 37.2 bir müdahale yapmadım kendiliğinden geçti abiside bende hastayız şuan hasta olduğunu düşünüyorum ama 3 aydır böyle olması bana kedi alerjisini düşündürüyor çok |
|
![]() |
|
Kerimvehiba ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kerimvehiba
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada hocam yazarken eksik yazmışım evde erkek bir kedimiz var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk gunden itibaren, kedili evde buyuyen cocuklarda, Kedi allerjisi OLAMAZ!!! Turk doktorlarinin, her allerji dedigi durumlara inanmayin. Turk doktorlari; Grip teshis etmemek icin yeminlidirler. Alerjik denilenlerin cogu grip geciren hastalardir. Ates diye; 38 ustune diyoruz. Biraz okumaniz gerekiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kerimvehiba
Teşekkürler hocam ne gariptir ki dün size yazdıktan sonra kedim vefat etti..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uzuldum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|