|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2017 Saat 10:30 |
2011temmuz 29 doğumlu kızım cuma sabahından beri
Halsiz ve ateşliydi pazar sabahına kadar. 38 ile 39.5 oldu Bu sabah ateş yok ama karnım agrıyor demeye başladı. Ve az önce kustu mide boş zaten yemesi de yoktu 3gündür. Bir defa calpol verdim. Başka hiçbirşey vermedim. 2gün ateş gece gündüz 38 39.5 arası 3. Gün ateş yok halsizlik karın agrısı. İstahsizlık devam zaten Yoğun olmayan balgamlı öksürük ve burun akıntısı Hocam tskrederim sağolun cvbınzı bekliyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER: Ates yaninda, agiz kokusu + Dil ustunde pas tabakasi yoksa, Domuz Gribi'dir, sakin Antibiyotik, alerji veya Grip ilaclari gibi ilaclari vermeyin.. Sadece Dilde pas varsa; arkadan ISHAL gelecektir, gene ilac vermeyin.. |
|
![]() |
|
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi yine ateşlenmeye başladı ölçtüm 37.5 çıktı
Kusma olmadı bir daha keyfi neşesi de iyi gözlerde baygınlık vardı sadece gündüz. 37 yi ateşten saymıyorsunuz biliyorum ama korktum ateşsiz Günün ardından tekrar ateşlenmeye başlamasından dolayı. En kötü ne olabilir hocam Burunda tıkanıklıkta var. |
|
![]() |
|
Ateşli keyfi de iyi baygınlık var ama iyi yani şaşkınım.
Öksürük ve burun akıntısı arttı hocam. Dr git diye söyleniyorlar etrafımdakiler zatürre olacak diye Hocam verdiğiniz cevapları onlara da okutuyorum. Hakkınızı helal edin. Allah razı olsun sizden. |
|
![]() |
|
Öksürük balgamlı yoğun. Burun akıntısı var. Gözlerde de baygınlık var.
Şu an ki tablo bu hocam grip olduğu kesin değil mi hocam. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|