Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ENSE AĞRISI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumENSE AĞRISI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ata2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ata2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ENSE AĞRISI
    Gönderim Zamanı: 17 Kas 2017 Saat 11:48
hocam merhaba
oğlumda düzenli olmamakla beraber ancak bu sıralar artması nedeniyle size yazıyorum.

masada oyun oynarken ya da öne eğildiğinde elinle saclarının bittiği yeri göstererek ağrıdını söylüyor, en son bu sabah uykudan uyanınca yine ağrıyor dedi...bende kültür fizik hareketleri yaptırıyorum.Çıpllakken kamburluk yok.

şimdi dr a götürsem mr röntgen dicek önce sizin fikrinizi almak istedim..birde okul resimlerine bakarken çoğu zaman omuzları öne doğru düşük oturuyor.
2012 kasım 114 cm 26 kilo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117884
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2017 Saat 23:25
Basin bu bolgesindeki agrilar, daha ziyade, GOZ bozukluklarinda olur. Once bir Goz doktoru gorsun. 
Degilse, o zaman diger nadir hadiseleri konusuruz. 
Yukarı Dön
ata2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ata2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2017 Saat 03:15
hocam.goz kontrolunden yeni gecti.burda.su an saat 03.14 sunicmei icinnuyandi.yine boynu tutulmus gibi aciyor.dedi.ama.bu uykusunu.engellemedi.uyumaya.devam.etti..
genel.durum7nda gunnicinde sikayeti yok dedigim.gibi yere baakrken yaptigi bazi islerde oluyor.
Yukarı Dön
ata2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ata2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2017 Saat 13:03
hocam alakalimi.bilmiyorum gece ateslendi bulanti kusma ve karin agrisi var su disinda hicbirsey yemeknicmek.istemiyor.tam.1 hafta oncede ece ateslenmis ve ayni sekilde olmustu gecen haftaki 2 gun surmustu ve daha hafifti.simdi ise bogaz agrisida eklendi.bssini one egemiyor sag ense tarafini gosteriyor.yataktan kalkinca ilk ensem agriyor diyor ve boynu tutulmus insanlar gibi haret ediyor...ikisi farkli seyler dimi hocam nse ve kusmasi ..geceden beri cevabinizi bekliyorum  .gerek.gorrurseniz online gorusmeyede haziriz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117884
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2017 Saat 19:56
Hareket kisitliligi varsa, Goz ile alakasi yok demektir. 
Sicak kompres ve masaj iyi gelir. 
Bir de; adele gecsetici olarak, Novalgin surup, gunde: 2x1 olcek verin. 
Yukarı Dön
ata2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ata2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2017 Saat 20:43
tamam hocam onemsemediginiz zaman rahatliyorum:) vicksle masaj yapiyorum nivalginde ac karnina olmaz.sanirim.cunku kusuyor ve hicbirsey kabul etmiyor ..iyilesince vermeliyim sanirim.ve agrisi gecene kdr devam.etmeliyim anladigim kadariyla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.