|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2017 Saat 19:57 |
Hocam mrb kızım 5 yaşında yaklaşık 1 haftadır gripti burnu için otrivin kullandım 5 gün bugün ise kulak ağrısı burun tıkanıklığı ateş , sorum şu ki illadin damla ve ağrı için dolven vereyimmi tşk ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Otrivin'in DAMLASI olursa; ise yarar.. Spreyler, ne marka olurlarsa olsunlar, ise yaramazlar.. Kulak agrisi (suphesi dahi) olursa, hemen Iliadin damla kullanin. Dolven??? Cok gerek olursa.
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabah otrivine verdim akşam illadinin bi sıkıntı olmaz dimi bide çok uzun süre kullandım onunda bi zararı olmaz inş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun, en basa donemem....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok özür diliyorum hocam maillerinizi okuyup öle soru soruyorum çünkü sürekli aynı sorularla sizi bunaltmak istemiyorum sabah otrivine verdim yaklaşık 5 gündür de kullandım akşamına illadinin bi zararı olmazsa vericem yoksa sabahı bekleyim diorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir gun ara verin.. Bundan sonra da sadece Ilaidin Damla kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|