|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2017 Saat 21:10 |
Hocam merhaba
Kızım 20 aylık , yaklaşık 2 aydır kabizdi 2gün hicbirsey yemedi evvelki gün birden ateşlendi 39 du gece boyu uyumadı sabaha karşı dayanamadım bir ölçek dolven verdim geçti ateşi . Sabah olunca iki aydır ikina ikina ağlayarak kaka yapan kızım sesli bir şekilde bol sulu kaka yapti 2 kez ve yaparken popo acıyor diyor.Bugün de banyo yaptirmistim çıktıktan 3 saat sonra kusmaya başladı fışkırarak kusuyor zaten 3 gündür sut hariç birşey ağzına sokmuyordu bugünde su icse dahi çıkarıyor hocam hastaneye gitmek istemiyorum hiç ama İYE olabilirmi diye düşündüm sizce ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
NIYE, ilk hastalik olarak akliniza; IYE geliyor??? Anlasilan Turk doktorlarinin epey etkisi altinda kalmissiniz. Niye akliniza ilk olasilik olarak; ISHAL gelmiyor?? Yedigi-ictigi bir gida dokunmus... Sakin ilac kullanmayin..
|
|
![]() |
|
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Hocam sürekli popo acıyor dediği için suphelendim ben birde sadece süt içiyor hocam onu da yarım saat sonra çıkarıyor suyu da öyle.Cok sulu açık sarı ve kokulu kaka yapıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Hocam daha da arttı kusması ve ishali ikinarak yapiyo sanki kabizmis gibi ama gürültülü bir şekilde yeşil ve sulu. Dün hiç olmazsa süt içiyordu bugün suyu bile zor içiyor hocam bir hafta böyle mi olacak
Düzenleyen Aslihumabaris - 28 Kas 2017 Saat 22:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yedigi bir gida ile mikrop kapmis.. EGER; kusma ve ishal beraber oluyorsa, Rotavirus gibi viral enfeksiyonlardan biri olabilir. Ilaci/tedavisi yoktur, 1 hafta cekeceksiniz. Kusma cok olursa; Emedur 100 fitil, gunde:2x1 kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|