|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 508 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2017 Saat 19:55 |
hocam merhabalar, oglum 4 yasinda ikinci kez krup gecirdi.2 yasindayken soguk havaya cikarip atlatmistim lakin bu sefer acilmadi cocuk ve gece acile goturdum. krup dediler tedavisi tipiktir adrenalin verecegiz agizdan prednol ve soguk buharla kortikosteroid alicak dediler. Tabiki tedaviyi istemiyorum 1/2 decort yapin gideyim dedim. once karsi ciktilar sonra tum sorumluluk sizde dediler yazdirip imzalattilar. daha da fenasi hocam bu igneyi nasil yapacagiz dediler. inanin ben nereye dustum dedim. bacak kasina yaptirdim mantiken bebeklikten beri oyle diye. Neticede sayenizde 3 gecemiz huzurla gecti. o geceleri atlattik da sonumuz nereye gidiyor cok kaygiliyim. paylasip vaktinizi almisken sorum: bir kez daha krup gecirme ihtimali var mi ? saygilar
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok ucuz atlatmissiniz!!! 1- Bu durumda, ASLA Adrenalin yapilmaz...Ani kalp durmasi ile cocugu kaybedebilirdiniz. 2- Agizdan verilen Prednol, ASLA etki etmez, ayrica da igne olarak yapilsa bile, en fazla 2 saat etkili olur.. 3- Goruyorsunuz, o kadar aptallar ki, ignenin kutusunun ustunu okuyup ogrenmekten bile acizler. Hayatlari boyunca, hep birileri anlatmis, onlarda dinlemisler.. Hic kitap-Mecmua okumamislar ki!!! Allahtan, Decort, hem adeye, hem damardan (cok yavas olarak) yapilabilen bir igne.. Kutusunun ustunu okuyun, gorursunuz. Bir daha tabiiki gecirebilir.. Bazi "hassas" cocuklar, bazi viruslara karsi bu sekilde tepki verirler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Ara 2017 Saat 03:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|