Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ortakulak iltihabi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOrtakulak iltihabi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ortakulak iltihabi
    Gönderim Zamanı: 08 Ara 2017 Saat 00:11
Hayirli gunler hocam
Kizim 8 yasinda kulak agrisi sikayetiyle doktora gittik..doktor muayene sonrasi orta kulak iltihabi teshisi koydu..250 lik antibiyotik verdi illiadin pediatrik gunde 3 kere dedi..allerset surup ve nasonex sprey verdi birde burnumuzu temizlememiz icin serum berdi haftaya kontrolumuz var geniz eti vs var mi bakacakmis..
Ben 2 yasindan beri sizle buyuttim kizimi ve kardesini..ilacsizliga bizi siz alistirdiniz..
Iltihap oldugu icin antibiyotigi verdim illiadonde agir bi sprey ama korkuma bide 5 gun oldugu icin verdim..ama allerset ve nasonex bana gereksiz geldi..kizimda saman nezlesi yada herhangi bir akinti yok doktora iki kere sordm ama kullanmamizi soylesi bende size sormadan kullanmak istemedim..
Allerset ve nasonex e baslayalimmi ne dusunuyorunuz hocam
Simdiden cok tsekkur ederim iyi ko varsiniz..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2017 Saat 04:15
Sakin ha!! Obur mail de anlattigim gibi davranin.
1- Iliadin sprey, kulaga etki ETMEZ!!! Iliadin DAMLA kullanacaksiniz ve benim anlattigim gibi damlatacaksiniz.
2- Sakin, Antibiyotik baslamayin..
3- Adim gibi biliyorum, siz agziniz ile kus tutsaniz, gene de; kontrole gittiginizde, "Geniz eti hala buyuk,
goruyorsunuz elimizden geleni yaptik,olmadi;  buyurun ameliyata..." diyecek! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Ara 2017 Saat 04:19
Yukarı Dön
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2017 Saat 09:19
Cok tesekkur ederim hocam
Geniz etine baktirmayo dusunmuyorum zaten..bunkonuda cok bilgili degilim ama kizimda
Ne agzi acik uyuma nede hirilti cikarma nede sik hastalanma var
Eski maillere baktim illiadin damla burna 2*2. 3 guj demissiniz oyle yapcam ins..
Allerset ve nasonex e gerek yok degil mi?
Bide serumla temizliyoruz burnunu
Yukarı Dön
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2017 Saat 23:38
Gecmisi arayip buldum bugun tekrar kontrole gittik sadece sizi dinleyip illiadin DAMLA verdim diger verdigi hic bir ilaci kullanmadim. Her gittigimizdede kullaniyorsuniz degil mi dedi tabi tabi dedim. Illiadinden bi
Kac gun sonra kulagindan iltihap akti ve bugun kontrolde tamamen gecmisti. Hakkinizi nasil oderiz bilmiyorum Allah razi olsun hocam hayirli uzun omurleriniz olsun.. sizin alternatifinizin olmamasi cok uzucu o yuzden kendinize coook iyi bakin Allaha emanet olun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.