|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2017 Saat 21:02 |
Dentiflour 400 tablet< ="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js"> etken madde sodyum florur türkiyede imal ediliyor dentoral medifarma tarafından fiyat 6.12 tl Artik disardan Zymafluor getirtmenize gerek kalmadi.. Bakalim gene bazi cevreler, cocuklarin Fluor kullanmasindan rahatsiz olup, karalama kampanyasi yapacaklarmi!!! Hani cok zararli idi??? Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Ara 2017 Saat 21:04 |
|
![]() |
|
pozitif84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pozitif84
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok mutlu oldum bu çok güzel bir haber oldu. o ki çok zararlı neden okullarda sürekli florürlü vernik uygulaması yapıyorlar, ki o yaşa kadar zaten çocukları dişleri hep çürüyor...
|
|
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel haber sayın hocam fakat eczacımı aradım böyle bir ilaç yok depolarda hiçbiryerde dedi.
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
Malesef bu ilaç piyasada yok hocam.Satılmadığını söyledi bir çok eczane.
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
pasifik35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pasifik35
<div style=": rgb238, 250, 197;">merhaba kadir bey <div style=": rgb238, 250, 197;">üzülerek söylüyorum ki dentiflour 2-3 senedir piyadaymış ve firmanın kapanması nedeniyle artık üretilmiuormuş.eczacımın verdiği bilgileri sizinle paylaşmıştım.siz onay verdiğiniz için sipariş etmek istedim fakat ecza depolarında bulunamıyor dediler.dün var dı bugün neden yok dedim. stok hatası olmuş dediler.....kınası boll olsunn![]() < ="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js"> Düzenleyen Gamze - 11 Ara 2017 Saat 15:11 |
|
![]() |
|
pasifik35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pasifik35
bu sefer ilacı firmayla beraber yok etmişler hocamm.< ="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js">
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'de, her sey mumkundur... Yazik!! Islerine geldimi; Vernik seklini uygularlar!! Zira para bu iste!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|