Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zymafluor yerine, Dentifluor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumZymafluor yerine, Dentifluor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 116990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zymafluor yerine, Dentifluor
    Gönderim Zamanı: 10 Ara 2017 Saat 21:02
Dentiflour  400 tablet< ="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js">
etken madde sodyum florur
türkiyede imal ediliyor dentoral medifarma tarafından
fiyat 6.12 tl

Artik disardan Zymafluor getirtmenize gerek kalmadi.. 
Bakalim gene bazi cevreler, cocuklarin Fluor kullanmasindan rahatsiz olup, karalama kampanyasi yapacaklarmi!!!
Hani cok zararli idi??? Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Ara 2017 Saat 21:04
Yukarı Dön
pozitif84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pozitif84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 09:45
çok mutlu oldum bu çok güzel bir haber oldu. o ki çok zararlı neden okullarda sürekli florürlü vernik uygulaması yapıyorlar, ki o yaşa kadar zaten çocukları dişleri hep çürüyor...
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
Yukarı Dön
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 13:23
Çok güzel haber sayın hocam fakat eczacımı aradım böyle bir ilaç yok depolarda hiçbiryerde dedi.
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
Yukarı Dön
Deniz Kuşu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deniz Kuşu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 13:38
Malesef bu ilaç piyasada yok hocam.Satılmadığını söyledi bir çok eczane.
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
Yukarı Dön
pasifik35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pasifik35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 13:50
<div style=": rgb238, 250, 197;">merhaba kadir bey 
<div style=": rgb238, 250, 197;">üzülerek söylüyorum ki dentiflour 2-3 senedir piyadaymış ve firmanın kapanması nedeniyle artık üretilmiuormuş.eczacımın verdiği bilgileri sizinle paylaşmıştım.siz onay verdiğiniz için sipariş etmek istedim fakat ecza depolarında bulunamıyor dediler.dün var dı bugün neden yok dedim. stok hatası olmuş dediler.....kınası boll olsunnUnhappy

< ="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js">

Düzenleyen Gamze - 11 Ara 2017 Saat 15:11
Yukarı Dön
pasifik35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pasifik35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 13:56
bu sefer ilacı firmayla beraber yok etmişler hocamm.< ="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js">

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 20:42
Turkiye'de, her sey mumkundur... Yazik!!  
Islerine geldimi; Vernik seklini uygularlar!! Zira para bu iste!!  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.