|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2017 Saat 20:48 |
Hocam bugün göğüs hastalıkları ve alerji doktorunun teşhisi 18 aylık oğlum için hisiltili çocuk 3 yasa kadar yüzde 70 iyileşir ama yüzde 30 u astım olarak devam eder tedavi sıkıştığı dönem ventolin ve pulmikort hava zatiden şurup ve onceair tablet bunlar ben bırak diyene kadar devam dedi şimdi siz bunlar astım ilacı kullanırsanız basiniz belada diyeceksiniz ama ben tikanmis ağlama krizi geçiren anne diye ağlayan çocuğumu başka hangi şekilde rahatlatabilirim evet bunların yan etkileri çok ama ben nefes alamayan bir çocuk görmek istemiyorum artık sizin bı oneriniz varmı her nezlesinin 4 aylıktan beri tıkanmaya bağlı aglama korkma yasayan küçücük bebeğimi o haldeyken nasıl rahatlaticam illadin denedim olmuyor serum fizyolojik ballı limon hep bunlarla geçirmeye çalıştım ama maalesef her nezle çocuğu mahvediyor akıl verin lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elimde, daha baska ; "sihirli bir degnek" yok!!
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu nedemek oluyor bu tedavi uygundur mu benim dediklerimi uygulayın başka yapacak bişey yokmu gerçekten anlamadım nedir bu hisiltili bebek tam olarak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Kadir beyin okumadigim yazısı kalmadı bir senedir dediklerini yapıyorum zaten hiçbir değişme olmayınca göğüs doktoru na gittim son çare olarak sizce de hala bir tedavi baslamamalimiyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam siz hep diyosunuz ya çocuk rahatsa solunuma karismayin işte bizde çocuk rahat değil korku içinde ağlıyor panik oluyor bide üstüne öksürük gelince herşey içinden çıkılmaz bir hal alıyor işte benim dediğim bu anlarda ne yapicaz ateş degilki ilaç verip düşürelim ağrı degilki ilaç verip keselim nefes alamamak bunun çaresi nedir kapı cam açıyoruz soğuk havaya çıkıyoruz elimz kolunmuz bağlı çaresiz bı durum u hale gelmeden ventolin verirsem bukadar tikanmazmis önemli olan çocuğun rahatlaması degilmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|