merhabalar hocam ben almanyada yasiyorum ve 4 aylik bir kizim var, kizim daha 2 aylikken hafif göz titremesi farkettik daha sonra bunu takiben sasilik ve simdide ya tam asagi yada tam yukari bakiyor, gösterdigimiz oyuncaklara tepki vermiyor, bazen veriyormus gibi geliyor ama emin degilim. burada bütün kontrolleri yapildi basindan ultrason cekildi daha sonra ekg, mr, göz sinirleri ölcümü kamerali, bütün bu testlerde hersey iyi organik fiziksel bir sorunu yok göz doktoru damla damlatarak gözüne bakti hersey bütün damarlar yerine bagli görmemesi icin bir neden yok, ama isiga tepki vermiyordu hastanede iken gözbebekleri kücülmüyordu daima büyüktü, hastanede iken 3,5 aylikti simdi tam 4 aylik ve isiga karsi göz bebekleri tamamen kücülüyor ama güneste pek kamastigini söyleyemem.
doktorlarin bize söyledigi cocugunuz az görüyor yada hic görmüyor, ama ben gördügüne inaniyorum cani istemedigi icin bakmadigini düsünüyorum, yani asil merak ettigim bebegim daha cok kücük bu hemen bu kadar net anlasilirmi kontrollerimiz bitmis degil göz doktorunda yine randevumuz var. ve bu hafta hastanede vücudunun bütün sinirleri ölcülecek tam ismini bilmiyorum ama bilgisayar ve kablolarla yapiliyor.
hocam eklemek istedigim bir sey daha var bebegim
2750gr boy:48cm bas cevresi:33cm olarak dogdu
normal dogum ile gittik ama 23 saatin sonunda kilitlenme olmus bende ve sezeryane aldilar yeterli dogum acikligi 10cm oldu ama dogumu gerceklestiremedim, ayrica doktorlarin dedigi bebegim dogdugunda gözeri acik olarak dogmus yanima getirdiklerinde sasirdim gözlerinin alti ve üstünde sislikler vardi.
bu bilgilere ihtiyaciniz olur diye düsündüm
Cok zor drumdayim ne yapmaliyim bilmiyorum. lütfen yardim edin
Düzenleyen zeynep61 - 09 Mar 2008 Saat 16:42