Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebegim görmüyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebegim görmüyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep61 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: bebegim görmüyor
    Gönderim Zamanı: 09 Mar 2008 Saat 16:34
merhabalar hocam ben almanyada yasiyorum ve 4 aylik bir kizim var, kizim daha 2 aylikken hafif göz titremesi farkettik daha sonra bunu takiben sasilik ve simdide ya tam asagi yada tam yukari bakiyor, gösterdigimiz oyuncaklara tepki vermiyor, bazen veriyormus gibi geliyor ama emin degilim. burada bütün kontrolleri yapildi basindan ultrason cekildi daha sonra ekg, mr, göz sinirleri ölcümü kamerali, bütün bu testlerde hersey iyi organik  fiziksel bir sorunu yok göz doktoru damla damlatarak gözüne bakti hersey bütün damarlar yerine bagli görmemesi icin bir neden yok, ama isiga tepki vermiyordu hastanede iken gözbebekleri kücülmüyordu daima büyüktü, hastanede iken 3,5 aylikti simdi tam 4 aylik ve isiga karsi göz bebekleri tamamen kücülüyor ama güneste pek kamastigini söyleyemem. 
         doktorlarin bize söyledigi cocugunuz az görüyor yada hic görmüyor, ama ben gördügüne inaniyorum cani istemedigi icin bakmadigini düsünüyorum, yani asil merak ettigim bebegim daha cok kücük bu hemen bu kadar  net anlasilirmi kontrollerimiz bitmis degil göz doktorunda yine randevumuz var.  ve bu hafta hastanede vücudunun bütün sinirleri ölcülecek tam ismini bilmiyorum ama bilgisayar ve kablolarla yapiliyor.

hocam eklemek istedigim bir sey daha var bebegim

2750gr     boy:48cm      bas cevresi:33cm olarak dogdu

normal dogum ile gittik ama 23 saatin sonunda kilitlenme olmus bende ve sezeryane aldilar yeterli dogum acikligi 10cm oldu ama dogumu gerceklestiremedim, ayrica doktorlarin dedigi bebegim dogdugunda gözeri acik olarak dogmus yanima getirdiklerinde sasirdim gözlerinin alti ve üstünde sislikler vardi.

bu bilgilere ihtiyaciniz olur diye düsündüm
     Cok zor drumdayim ne yapmaliyim bilmiyorum. lütfen yardim edin

Düzenleyen zeynep61 - 09 Mar 2008 Saat 16:42
38+1 olduk prensesim geliyor
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2008 Saat 20:27
Merhaba...
Pediatrik nöroloji ve nöro-oftalmoloji bölümleri sizin durumunuzu aydınlatabilir. İhmal etmeyin. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.